ΑΕΛ

Πήρε Μαρουκάκη η ΑΕΛ

Πήρε Μαρουκάκη η ΑΕΛ
Μαρουκάκης INTIME SPORTS

Στην απόκτηση του Ματθαίου Μαρουκάκη προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο 25χρονος επιθετικός ακολούθησε τον Αλέξη Κούγια στους "βυσσινί", μετά την περσινή σεζόν στην Παναχαϊκή. Υπέγραψε για τρία χρόνια ο υψηλόσωμος στράικερ.

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για την ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον Ματθαίο Μαρουκάκη. Ο γεννημένος στις 04/01/1990 επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ομάδα του κάμπου και θα τη βοηθήσει στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ Ματθαίου Μαρουκάκη. Ο νέος μας ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,91 και υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περισσότερες από 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League φορώντας τις φανέλες της Καλλιθέας και της Παναχαϊκής.

Αποκτήθηκε ως ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή είχε λήξει. Την προηγούμενη χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής με 12 τέρματα στο Πρωτάθλημα και 6 τέρματα στο Κύπελλο". Ο Μαρουκάκης αγωνίστηκε πέρυσι στην Παναχαϊκή, με την οποία έβαλε 14 γκολ σε 34 ματς και όχι 18, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του κάμπου. Έχει παίξει ακόμα σε Καλλιθέα, Ιωνικό και Πανιώνιο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ