ΑΕΛ

Πήρε Λαμπρόπουλο η ΑΕΛ

Πήρε Λαμπρόπουλο η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΛ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Μία ακόμα προσθήκη ποιότητας για τους "βυσσινί". Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΛ όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (21/8).

Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΑΕΛανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με τις ομάδες Ελπίδων και Νέων Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλοςείναι 27 ετών, με ύψος 1,82, αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και αφού αγωνίστηκε στην ηλικία των 20 ετών με την ΑΕΛ στο Europa League, έχει αγωνιστεί τα τελευταία 6 χρόνια στη Super League με τις φανέλες των ΠΑΕ Κέρκυρα και ΟΦΗ.

Ήταν βασικό στέλεχος του ΟΦΗ μέχρι τη μέρα που υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων και αποκτήθηκε από την Κυπριακή ΠΑΕ Άρης Λεμεσού, στην οποία άνηκε μέχρι και πριν 2 ημέρες. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη και Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λεμεσού κ. Σταύρο Δημοσθένους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το αίτημα του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην ΑΕΛ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μετά την απόκτηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει στο χώρο του κέντρου τους εξής παίκτες: Τον 27 ετών διεθνή με την Αργεντινή Σεμπαστιάν Ναγιάρ, τον 27 ετών διεθνή με την Βενεζουέλα Φράνκο Ουρτάδο, τον 27 ετών διεθνή με τις μικρές εθνικές Ανδρέα Λαμπρόπουλο, τον 26 ετών Κώστα Μπανούση, τον 24 ετών διεθνή με την εθνική Νέων Μπάμπη Οικονομόπουλο, τον 22 ετών Νίκο Αναστασόπουλο, τον 22 ετών Σωτήρη Χάμο και τον 18 ετών αρχηγό της εθνικής Αλβανίας Κ18 Γκέρντι Χοτζάλι".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ