ΑΕΛ

Πήρε Καβουσάκη η ΑΕΛ

Πήρε Καβουσάκη η ΑΕΛ
Καβουσάκης INTIME SPORTS

Μία εξαιρετική μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕΛ καθώς απέκτησε τον 26άχρονο τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη. Πρόταση και σε Κλέιτον.

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τους "βυσσινί" την Πέμπτη (23/7), καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ζαχαρία Καβουσάκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 26άχρονος άσος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψε ο πρώην τερματοφύλακας του Εργοτέλη Ζαχαρίας Καβουσάκης.

Ο νέος μας τερματοφύλακας είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,87 και έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές την τελευταία διετία ως βασικός τερματοφύλακας στον Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι ο Εργοτέλης χρησιμοποιούσε ξένους στη θέση του τερματοφύλακα".

Θέλει και Κλέιτον

Οι μεταγραφές δεν σταματούν εκεί για την ΑΕΛ. Ο Αλέξανδρος Κούγιας συναντήθηκε με την πλευρά του Σίλβα Κλέιτον και του κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών!

Ο παίκτης δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει σύντομα, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν κάποιες υποθέσεις από την Τουρκία και την Ασία. Σε επικοινωνία που είχανε με τον κ. Κούγια, πάντως, μας τόνισε πως είναι αισιόδοξος και πως αυτή η μεταγραφή θα αποτελεί και ένα δώρο για τους φίλους της ομάδας. Χρειάζεται όμως υπομονή.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ