ΑΕΛ

Περνούν από ιατρικά στην ΑΕΛ Πάλτσιτς και Μενσά

Περνούν από ιατρικά στην ΑΕΛ Πάλτσιτς και Μενσά
Πάλτσιτς

Στην απόκτηση και του 24χρονου Σλοβένου δεξιού μπακ, Μάτει Πάλτσιτς, προχωρά η ΑΕΛ. Τόσο αυτός όσο και ο Ντέρικ Μένσα περνούν από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψουν.

Μετά τον Γκανέζο χαφ Ντέρικ Μένσα, η ΑΕΛ προχωρά στην απόκτηση και του Σλοβένου δεξιού μπακ Μάτει Πάλτσιτς. Είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1993, έχει ύψος 1.81 και έχει συμβόλαιο στη Μάριμπορ έως τον Ιούνιο του 2019.

Μένει να φανεί εάν οι "βυσσινί" τον αποκτήσουν ως ελεύθερο ή ως δανεικό. Εφέτος έχει παίξει σε 13 ματς, τα επτά εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Προτού πάει στη Μάριμπορ, έπαιζε στην Κόπερ. Έχει αγωνιστεί μια φορά με την εθνική Σλοβενίας.

Τόσο ο Πάλτσιτς όσο και ο Μένσα περνούν από ιατρικές εξετάσεις στη θεσσαλική ομάδα και αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

"ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ"

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-3 στην Τρίπολη από τον Αστέρα και ο Ηλίας Φυντάνης σχολίασε: "Δικαιούμασταν τη νίκη, ούτε καν την ισοπαλία. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν επιτρέπεται μέσα από τέτοιες εμφανίσεις εκτός έδρας να χάνεις αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη σοβαρότητα στην ατομική λειτουργία και στο τελείωμα των φάσεων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ντέρικ Μενσά στη λίστα της ΑΕΛ
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ