ΑΕΛ

Περίκο: "Ο εφιάλτης μου στη Λάρισα"

Περίκο: "Ο εφιάλτης μου στη Λάρισα"
INTIME SPORTS

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση που ζει στη Λάρισα, ο 30άχρονος Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛ, Περίκο, σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο 30άχρονος Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛ, Περίκο, μίλησε σε εφημερίδα της Μάλαγα "Desmarque" και υποστήριξε ότι ζει έναν εφιάλτη στη Λάρισα με τους διοικούντες τη θεσσαλική ομάδα να του ζητούν να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του, να του αφήνουν απλήρωτο το νοίκι του σπιτιού του και να προσπαθούν συνεχώς να του βάζουν εμπόδια.

"Όλα αυτά που μπορώ να σας πω, μου προκαλούν ντροπή, έχω πολλούς φίλους και δεν σας έχω πει τίποτα. Περνάω όλη τη μέρα μαζεύοντας χαρτιά, με δικηγόρους, στο γιατρό, στην επιτροπή της Λίγκας. Είναι μία πραγματική καταστροφή, η οργάνωση εδώ.

Ο πρόεδρος με φώναξε μία μέρα στο γραφείο, αλλά κάθε φορά καταλήγει να μη μιλάμε. Αυτοί μιλούν ελληνικά και μεταφράζουν στα αγγλικά. Έχω έξι μήνες που μαθαίνω αγγλικά, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ εξίσου καλά, χωρίς μεταφραστή.

Αποφάσισα λοιπόν να μη γελούν άλλο μαζί μου, γιατί κάθε φορά που πάω στο γραφείο μου αλλάζουν το συμβόλαιο, με κοροϊδεύουν, με έχουν κάνει να υπογράψω χαρτιά που δεν ξέρω ότι έχω υπογράψει.

Διαβάστε την απάντηση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Βαγγέλη Πλεξίδα στο Sport24.gr

Τα ηχογράφησα εδώ δεν εμπιστεύεσαι κανέναν

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να φύγω, στην τελευταία συνάντηση μου φέραν μία μεταφράστρια, έκλεισαν την πόρτα και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να μπω.

Τους είπα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω αγγλικά γιατί ήθελα να φύγω από την ομάδα και ήθελα να εκφραστώ καλά. Τα έχω ηχογραφήσει όλα, γιατί εδώ δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν. Είμαι ενοχλημένος.

Η μεταφράστρια άρχισε να του λέει όλα αυτά, την προσέβαλε και μου είπε να φύγουμε, ότι με αυτό τον τρόπο δεν είχαμε τίποτα να πούμε.

Η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας φωνάζοντας την αστυνομία

Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα και η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας και φωνάζοντας την αστυνομία. Όταν ο πρόεδρος τα άκουσε, έφυγε. Ο πρόεδρος με έπιασε από το λαιμό και μου έδωσε δύο χτυπήματα, με έβαλε μέσα στο γραφείο και άρχισε να με φωνάζει στα ελληνικά. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε καταγγελία και πήγα στο γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός.

Πρέπει να να συνεχίσω να πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις. Εδώ κανείς δεν λέει τίποτα. Όλος ο κόσμος ξέρει, αλλά αλλά όλοι φοβούνται.

Μου χτυπούν το κουδούνι τα βράδια, φοβάμαι να πάω στο κέντρο

Με ξυπνούν το βράδυ και μου χτυπούν το κουδούνι, μου έχουν μεταδώσει φόβο να πάω στο κέντρο της πόλης και έτσι να καταγγείλω την αθέτηση του συμβολαίου.

Έχω προσλάβει έναν Έλληνα δικηγόρο και με έχει βοηθήσει. Περιμένουμε το κομμάτι της Λίγκας και το ιατρικό κομμάτι. Δεν μπορώ να ρισκάρω στα 30 μου χρόνια, να μου καταγγείλουν το συμβόλαιο και να με τιμωρήσει η FIFA με δύο χρόνια χωρίς να παίζω.

Μου έχουν απλήρωτο το νοίκι

Αυτοί θέλουν να υπογράψω ένα χαρτί, με το οποίο φαίνεται να συμβιβάζομαι με τις πληρωμές και ότι έχω λάβει μέχρι τώρα, Εγώ,όμως δεν συμβιβάζομαι.

Το σπίτι το πληρώνει η ομάδα και ο ιδιοκτήτης μου χτυπά κάθε μέρα την πόρτα, εδώ και ένα μήνα και μου λέει ότι το ενοίκιο δεν δεν έχει πληρωθεί και πρέπει να το πληρώσω εγώ. Το επόμενο θα είναι το αμάξι. Μία μέρα με φώναξαν στην μπουτίκ της ομάδας για να με πιέσουν."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ