ΑΕΛ

Περίκο: "Φεύγω γιατί φοβάμαι"

Περίκο: "Φεύγω γιατί φοβάμαι"
Περίκο INTIME SPORTS

O Περίκο αποχαιρετά την ΑΕΛ μέσα από το Sport24.gr, ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη των και κατηγορεί τον Βαγγέλη Πλεξίδα για τη συμπεριφορά του.

Στην αρχή ήταν η συνέντευξη σε εφημερίδα της Μάλαγα με την οποία κατήγγειλε τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Πλεξίδα. Μετά το αφεντικό της ΑΕΛ μίλησε στο Sport24.gr αντικρούοντας τα επιχειρήματα του Ισπανού επιθετικού.

Ο Περίκο βάζει μέσα από το Sport24.gr τέλος στην εν Ελλάδι πορεία του, εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από την ΑΕΛ, ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη που του έδωσε, αλλά κατηγορεί τον Βαγγέλη Πλεξίδα ότ ι "ντροπιάζει τα ιδανικά του κόσμου της ομάδας".

"Θέλω να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από εδώ θέλω να πω ευχαριστώ μέσα από τα βάθη τα καρδιάς μου, για όλη τη στήριξη που έλαβα από τους φίλους της ομάδας, σε ένα χρονικό διάστημα που για εμένα ήταν πολύ σκληρό. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι από τη στιγμή που έφτασα στη Λάρισα, αισθάνθηκα ξεχωριστά και η στήριξη των φίλων, μέσα κι έξω από το γήπεδο, με έκανε να αισθάνομαι έτσι.

Ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσα να παίξω, όπως είχα συνηθίσει να παίζω και που έχω χάσει αυτούς τους τελευταίους μήνες, το πάθος και την αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Ήταν δύσκολο γιατί είχα πολλά προβλήματα, από όλες τις απόψεις με τη διοίκηση της ΑΕΛ, τον μάνατζερ και τον πρόεδρο. Αισθάνομαι ότι έχω εξαπατηθεί, εξευτελιστεί κι αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμένα.

Φεύγω πολύ λυπημένος, αποχαιρετώ πολλούς φίλους στην πόλη και τους ευχαριστώ εκ καρδιάς που με βοήθησαν. Από την άλλη πλευρά θέλω να μεταφέρω την αληθινή λύπη μου για το γεγονός ότι ένας κόσμος τόσο μεγάλος και φανταστικός, όσο αυτός της ΑΕΛ έχει την ατυχία να ανέχεται ένα πρόεδρο που ντροπιάζει και υποτιμά, όλα αυτά για τα οποία, αυτό ο κόσμος παλεύει.

Είναι πολύ άδικο και ο κόσμος της ομάδας, δεν το αξίζει. Προσπάθησα να τελειώσω τη σεζόν στην ομάδα και να προσπαθήσω να πετύχω τους στόχους που επιθυμείς ο κόσμος, ωστόσο μετά το τελευταίο επεισόδιο, αυτό ήταν αδύνατο.

Αυτός ο άνθρωπος (πρόεδρος), μου επιτέθηκε και με απείλησε. Εδώ αισθάνομαι πολύ φόβο και δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο. Η οικογένειά μου στην Ισπανία, ανησυχεί για εμένα και περνά πολύ άσχημα.

Ελπίζω ο κόσμος να με καταλάβει και να ξέρουν οι οπαδοί της ΑΕΛ ότι πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου. Θέλω να τους πω κάτι. Σας εύχομαι με όλες μου τις δυνάμεις το καλύτερο και ελπίζω σύντομα να βρείτε έναν άνθρωπο που να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στη Super League και εσείς να είστε ευτυχισμένοι. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. ΑΕΛάρα"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ