ΑΕΛ

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τους τραυματιοφορείς

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τους τραυματιοφορείς
INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε αλλά δεν πήρε από την Λάρισα τα στοιχεία των αρνητικών πρωταγωνιστών του αγώνα της Λάρισας με τον Εργοτέλη.

Οι τραγελαφικές καταστάσεις που έγιναν στο "AEL FC Arena" το προηγούμενο Σάββατο 17/10 στον αγώνα της Λάρισας με τον Εργοτέλη και δυσφήμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, εντός και εκτός συνόρων, προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού (και ποδοσφαιρικού) εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport ο κ. Σιμιτζόγλου ζήτησε από τους "βυσσινί" τα στοιχεία των δύο τραυματιοφορέων που είχαν πρωταγωνιστήσει στο "επεισόδιο" με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ηρακλείου Λεονάρντο Κούτρη τον οποίο είχαν βγάλει κακήν κακώς με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στο 67ο λεπτό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η "βυσσινί" ΠΑΕ δεν έδωσε τα ονόματα τους, σημειώνοντας μόνο ότι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, και προκαλώντας την αντίδραση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου που φέρεται να τους διεμήνυσε ότι... "αν δεν δώσετε στοιχεία άμεσα, τότε θα αποδοθούν, ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα της ΠΑΕ".

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είχε υποστηρίξει για το συμβάν. "Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες".

Ο εκ των πρωταγωνιστών του περιστατικού, ονομάζεται Σπύρος Θεοχαρίδης, είναι εθελοντής σε αγώνες της Λάρισας και μιλώντας στο site www.eleftheria.gr είχε δώσει την δική του εκδοχή. "Αρχικά γλίστρησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την εξέλιξη της αναμέτρησης και έπεσα. Το δεύτερο που δεν είδε κάποιος είναι ότι το πόδι του παίκτη με χτυπάει κάτω από την κοιλιά μου και στη συνέχεια πέφτω. Τελικά τον πήγα έξω από τον αγωνιστικό χώρο" είχε πει.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ