ΑΕΛ

Παρελθόν ο Τσιμπάμπα για την ΑΕΛ

Παρελθόν ο Τσιμπάμπα για την ΑΕΛ
Κούγιας INTIME SPORTS

Κάτι περισσότερο από ένα μήνα έμεινε στην ΑΕΛ ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, αλλά σε έναν μήνα είχε πάει τέσσερις φορές στην Ολλανδία" η εξήγηση από τον Αλέξη Κούγια για την εξέλιξη αυτή.

Στις 15 Ιουλίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοέλ Τσιμπάμπα και στις 24 Αυγούστου το "διαζύγιο". Ο στράικερ από το Κονγκό έλυσε τη συνεργασία του με τους "βυσσινί" και αποτελεί και επισήμως παρελθόν.

Όταν ο Αλέξης Κούγιας, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, ρωτήθηκε για τα αίτια της εξέλιξης αυτής, επεσήμανε: " Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, αλλά σε έναν μήνα είχε πάει τέσσερις φορές στην Ολλανδία. Του κάναμε όλα τα χατήρια. Μέχρι και αυτοκίνητο του πήρα. Δεν είναι, όμως μόνο αυτό που βλέπεις στο γήπεδο. Είναι αυτό που ζεις όλο το 24ωρο.

Το πήραν πάνω τους οι Κυπαρίσσης, Ντόστανιτς. Εγώ του είχα πει ότι θα τον έχω σαν παιδί μου και όποτε ήθελε να με έπαιρνε τηλέφωνο". Η ανακοίνωση: "H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τζόελ Τσιμπάμπα λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ