ΑΕΛ

Παρελθόν για την ΑΕΛ ο Ντόστανιτς

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ντόστανιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς παραιτήθηκε από την ΑΕΛ μετά το 0-0 με την Κέρκυρα λόγω της απόφασης του Αλέξη Κούγια να απολύσει τον διερμηνέα του Σέρβου, Θόδωρο Σκύφτα. Τι είπε ο βοηθός προπονητή, Μαρσέλο Τροΐζι.

Όλα κι όλα τέσσερα ματς έμεινε στον πάγκο της ΑΕΛ ο Ράτκο Ντόστανιτς. Μετά το 0-0 με την Κέρκυρα στο AEL FC Arena, ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει στην ομάδα ο διερμηνέας του Σέρβου, Θοδωρής Σκύφτας. Τότε ο Ντόστανιτς ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει κι αυτός μαζί του.

Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε ο νέος βοηθός του Ντόστανιτς, Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος ανέφερε: "O κ. Ντόστανιτς σταμάτησε γι’αυτό ήρθα εγώ να μιλήσω. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα πιο εύκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα και μία εβδομάδα για να δουλέψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα".

Στα τέσσερα ματς που έμεινε στην ΑΕΛ ο Ντόστανιτς, εκτός από την ισοπαλία με την Κέρκυρα, είχε τις νίκες με Πλατανιά και ΑΕΚ, αλλά και την ήττα από τον Λεβαδειακό. Ο Σέρβος προτίθεται να δώσει προσεχώς συνέντευξη Τύπου. Η ΑΕΛ ξεκίνησε εφέτος με τον Αντρέ Πάους, για τρία ματς έμεινε ο Τζάκι Ματάισεν, ακολούθησε ο Ηλίας Φυντάνης και τώρα αποχώρησε ο Ντόστανιτς. Μένει να φανεί εάν συνεχίσει ως πρώτος προπονητής ο Τροΐζι, κάτι που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ