ΑΕΛ

Παρελθόν για την ΑΕΛ ο Μονιάκης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Μονιάκης EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από δύο χρόνια στην ΑΕΛ ο Μανώλης Μονιάκης, αποτελεί παρελθόν. Ο Ηρακλειώτης αμυντικός ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του και αποχώρησε από τους "βυσσινί". Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Δεν συνεχίζει στην ΑΕΛ ο Μανώλης Μονιάκης. Ο Κρητικός αριστερός μπακ ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε δεκτό. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, αλλά και είμαστε βέβαιοι και όλοι οι οπαδοί μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή, σύζυγο, πατέρα και άνθρωπο Μανώλη Μονιάκη για όσα προσέφερε στην προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μανώλης Μονιάκης ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να λυθεί το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΛ και το αίτημα του έγινε δεκτό. Του ευχόμαστε να προσφέρει τα ίδια και περισσότερα στην τυχερή ομάδα που θα τον αποκτήσει. Η πόρτα της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν".

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Ένας κύκλος έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κύριο Αλέξη Κούγια που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα της ΑΕΛ. Ευχαριστώ πολύ για αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Για τους συμπαίκτες μου,καλή σταδιοδρομία με υγεία και ξέρω πως έκανα φίλους-αδερφούς για την υπόλοιπη ζωή μου. Τέλος, η οικογένειά μου και εγώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που γνωρίσαμε τους υπέροχους ανθρώπους της Λάρισας,που μας αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και μας έκαναν να νιώσουμε σαν δικά τους παιδιά. Καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς".

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μονιάκης έπαιξε σε 14 παιχνίδια των "βυσσινί", ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Εργοτέλη, ΟΦΗ και Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ