ΑΕΛ

Παρελθόν από την Λάρισα ο Πάους

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΟΥΣ
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΟΥΣ ICON

Μπορεί ο Αντρέ Πάους να έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕΛ από τις 12 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα (20/9).

Η "σχέση" της Λάρισας με τον Αντρέ Πάους ήταν ούτως ή άλλως μικρή αφού ο Ολλανδός κόουτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες. Για την ακρίβεια από τις 12 Σεπτεμβρίου και μετά το ματς με την ΑΕΚ είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μάλιστα, δύο ημέρες αργότερα η ΑΕΛ είχε ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Τζάκι Ματάισεν, ο οποίος ήδη έχει κοουτσάρει τη νέα του ομάδα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είχε ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συνεργασίας με τον Πάους. Η λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό κόουτς ανακοινώθηκε τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης (20/9) όταν και τελείωσαν όλα τα διαδικαστικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Andre Paus, τον οποίο και ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ