ΑΕΛ

Παπακώστας: "Αδικούμαστε από το σκορ"

Παπακώστας: "Αδικούμαστε από το σκορ"
INTIME SPORTS

Η Λάρισα αδικείται από το 1-1 κόντρα στον Άρη στο "κλεάνθης Βικελίδης", σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακώστα

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που έπρεπε να φύγει νικήτρια από την Θεσσαλονίκη, από το ματς με τον Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του αδικείται από το τελικό σκορ γιατί μπορούσε στο τέλος να πάρει και τους βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την σπουδαία εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και να εξουδετερώσουμε τα ατού του Άρη, με οργάνωση. Δεν κινδυνέψαμε μεν, αλλά δεν είχαμε τις φάσεις και τις τοποθετήσεις για να απειλήσουμε, όσο περιμέναμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε και πάλι από στημένη φάση ένα αδικαιολόγητο γκολ, αλλά εκεί η ομάδα έδειξε αντανακλαστικά κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Αδικείται από το τελικό σκορ γιατί μπορούσε στο τέλος να πάρει και τους βαθμούς της νίκης.

Παίξαμε οργανωμένα και πειθαρχημένα, κάτω η μπάλα και κυρίως, η ομάδα πίστεψε στη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο γι' αυτό δεν έκανε ούτε δευτερόλεπτο καθυστέρηση. Η ανταμοιβή των ποδοσφαιριστών δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Ο Άρης μια σπουδαία ομάδα, αλλά ήταν κουρασμένος. Εμείς ήμασταν οργανωμένοι τακτικά και οι 14 παίκτες που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους
".

Σε ερώτηση για τα λάθη που έγιναν τόνισε: " Έγιναν δύο λάθη κι ένα από αυτά μας στοίχισε το γκολ. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Αλλά εγώ στέκομαι στην εμφάνιση της ομάδας και στον τρόπο που κυνήγησε το γκολ της νίκης".

Σε ερώτηση σχετική με την ψυχολογία της ομάδας, απάντησε ότι: " αυτό το αποτέλεσμα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Είναι μια συνέχεια των καλών αποτελεσμάτων. Βαθμολογικά είμαστε πίσω, όπου η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της, πέρα από τις άλλες αδικίες. Πρέπει να βρούμε τις βάσεις και τα στάνταρ απόδοσης για να έχουμε την διάρκεια που επιζητούμε.

Και οι παίκτες ατομικά είναι σε καλή κατάσταση και σήμερα είδαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν πρέπει να χαλάσουμε αυτή την εικόνα που δείξαμε σήμερα
", είπε και ρωτήθηκε για την ενδεκάδα: " Εμείς υπολογίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, για μένα όλοι είναι ενδεκάδας και οι αναπληρωματικοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ