ΑΕΛ

Πάους: "Ικανοποιημένος με τον βαθμό και την ενέργεια που δείξαμε"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, υποστήριξε μετά το ματς με τον Ατρόμητο πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο πρώτο μέρος και να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο δήλωσε πως η ΑΕΛ θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ανέφερε πως ήταν σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας το γεγονός πως δεν δέχθηκε γκολ.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Βλέποντας το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ότι όλη η ομάδα έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι της. Επίσης ο αντίπαλος δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε μεγαλύτερη κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργεί και πάλι τις κλασικές ευκαιρίες.

Έχουμε δύο βδομάδες να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επόμενος αντίπαλος για εμάς είναι η Ξάνθη. Για εμάς είναι σημαντικό πως σήμερα δεν δεχθήκαμε γκολ και θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια.Είμαι ικανοποιημένος με το βαθμό και με την ενέργεια και την εικόνα που είχε η ομάδα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ