ΑΕΛ

Πάνοπλη στο ντέρμπι η ΑΕΛ

Πάνοπλη στο ντέρμπι η ΑΕΛ
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Κέρκυρα για το ντέρμπι κορυφής με την τοπική ομάδα, με τον Σάκη Τσιώλη να υπολογίζει στις επιστροφές των Ουρτάδο και Μπανούση.

Με Ματθαίο Μαρουκάκη κανονικά στην αποστολή - άλλωστε το περιστατικό με την Παναχαϊκή θεωρείται λήξαν - αλλά και τους Πολ Ουρτάδο και Κώστα Μπανούση, οι οποίοι αμφότεροι εξέτισαν την τιμωρία τους, η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Κέρκυρα για το ντέρμπι κορυφή με τη νησιωτική ομάδα.

Ο τεχνικός των "βυσσινί", δεν δοκίμασε σχήμα ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ όλη την εβδομάδα "ανακάτεψε την τράπουλα". Σε σχέση με το ματς με την Παναχαϊκή, εκτός αποστολής έμειναν οι Μανώλης Νικολακάκης, Γιάννης Μασούρας και Ουσμάν Πάτο.

Η ΑΕΛ είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με 62 βαθμούς, με την Κέρκυρα να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με τρεις λιγότερους.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της ΑΕΛ που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το ματς του Σαββάτου:Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μονιάκης,Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ουρτάδο, Ναγιάρ,Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης,Κουτσιανικούλης,Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ