ΑΕΛ

Παναγόπουλος: «Του χρόνου μαζί με την ΑΕΚ στην SL»

Παναγόπουλος: «Του χρόνου μαζί με την ΑΕΚ στην SL»
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, με την ολοκλήρωση του φιλικού με την ΑΕΚ, στάθηκε στον ρυθμό που έλειπε από τα πόδια των παικτών του, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλύτερη ένα διάστημα και αυτό τον ικανοποίησε

Παρότι η ΑΕΚ πήγε στην Λάρισα με πολλές αλλαγές και πιτσιρικάδες στην σύνθεση της, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, τόνισε πως βγήκαν πολλά συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Παναγόπουλου στον OTE TV:

«Έλειπε ο ρυθμός στα παιδιά, με αποτέλεσμα να χρειαζόντουσαν χρόνο μέσα στο παιχνίδι προκειμένου να βρουν τα πατήματα τους. Ήμασταν καλύτεροι στον αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σίγουρα βγήκαν πολλά συμπεράσματα που πρέπει να δουλέψουμε ενόψει του πρωταθλήματος. Μόνο δουλειά και συνεχίζουμε».

- Σε ερώτηση για την καθυστέρηση των αλλαγών...

«Στα πλαίσια της διαχείρισης αυτής της ομάδας ήταν και η επιλογή των αλλαγών, καθώς πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει»

Σε δηλώσεις στα αποδυτήρια:

«Είδα τα τρία πρόσωπα που ήθελα να δω. Από το μηδέν μέχρι το 30ο λεπτό θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Από το 30’ μέχρι το 60’ δείξαμε καλό πρόσωπο και αυτό το κρατάω. Από το 60’ μέχρι το 90’ έκανε την εμφάνιση της η κούραση. Είναι φυσιολογικό από το 60’ και μετά η ΑΕΚ να έχει την κυριαρία. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και για ομάδες όπως είμαστε εμείς είναι καλό που κερδίζουμε χρόνο με την αναβολή. Εύχομαι ολόψυχα του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε εδώ με τον Τραϊανό σε ματς της Σούπερ Λίγκας»

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ