ΑΕΛ

Παίρνει Μπάτχα, "ναυάγιο" με Γκάνσα

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 26χρονου Αλβανού, Ίντριζ Μπάτχα, ενώ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Πινακά και Χαλάτση. "Ναυάγησε" του Ρόμπερτ Γκάνσα.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στη Λάρισα, μετά την απόκτηση του 26χρονου Αιγύπτιου επιθετικού, Μπασέμ Μόρσι από τη Ζάμαλεκ με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο Αλβανό μέσο, Ίντριζ Μπάτχα.

Ο Μπάτχα γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο στις 28 Μαρτίου του 1992 και ξεκίνησε την καριέρα από την Μπέσα, το 2013 μετακόμισε στο Δυρράχιο για την Τέουτα, ενώ από το 2014 ήταν κάτοικος πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας (Τιράνων), φορώντας τη φανέλα της Παρτιζάνι.

Την περασμένη σεζόν πέτυχε 5 γκολ σε 31 συμμετοχές (οι 30 στο αρχικό σχήμα) στο πρωτάθλημα Αλβανίας και 2 γκολ σε 5 συμμετοχές (οι 4 στο αρχικό σχήμα) στο Κύπελλο. Παράλληλα, αγωνίστηκε και δύο φορές στο Europa League και τα προκριματικά κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. Προορίζεται γι' αντικαταστάτης του Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος θα αποχαιρετήσει τον "Κάμπο".

Παράλληλα, οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν τη σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου με τους Αλέξανδρο Χαλάτση και Δημήτρη Πινακά.

ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον 18χρονο μέσο Αλέξανδρο Χαλάτση που αγωνιζόταν μέχρι φέτος στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον 17χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό Δημήτρη Πινακά, που αγωνιζόταν μέχρι φέτος στην ομάδα της Κ17".

"ΝΑΥΑΓΙΟ" ΜΕ ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ

Ο 24χρονος Γκανέζος επιθετικός, Ρόμπερτ Γκάνσα, είχε συμφωνήσει με την ΑΕΛ για τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας. Ο Αφρικανός δεν εξασφάλισε έγκαιρα βίζα κι έτσι δεν θα έρθει στη χώρα μας για ν' αγωνιστεί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ