ΑΕΛ

Πάει για Φουσού η ΑΕΛ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
Φουσού MOTIONTEAM

Για την απόκτηση του Ζεσί Λαντό Φουσού κινείται η ΑΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 23χρονος Γάλλος χαφ ανήκει στον Πανσερραϊκό και έχει περάσει παλαιότερα από την ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Η ΑΕΛ δεν έχει ολοκληρώσει από ό,τι φαίνεται τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι οι "βυσσινί" κινούνται για να αποκτήσουν τον Ζεσί Λαντό Φουσού, ο οποίος εφέτος αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό.

Πρόκειται για 23χρονο μέσο, ο οποίος είναι γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου στη Γαλλία. Έχει ύψος 1.92 και στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχει καταγράψει 11 συμμετοχές με τα "λιοντάρια". Σε νεαρή ηλικία είχε περάσει από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, ενώ είχε μεσολαβήσει το πέρασμά του από τις βελγικές AFC Tubize - UR La Louvière Centre.

Μένει να φανεί εάν οι Σερραίοι αφήσουν ελεύθεροι από τον υψηλόσωμο αμυντικό μέσο, για τον οποίο έχει κάνει κρούση η ομάδα του κάμπου. Σημειώνεται ότι ο Φουσού μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας εκτός ανασταλτικός μέσος.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ