ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Χωρίς κατάλληλη πρόταση, χωρίς χορηγό η φανέλα μας"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Χωρίς κατάλληλη πρόταση, χωρίς χορηγό η φανέλα μας"
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι εάν δεν βρει την επιθυμητή πρόταση, τότε θα πορευτεί χωρίς "χρυσό" χορηγό στη φανέλα της ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετήθηκε για το χορηγικό της ζήτημα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ομάδα του κάμπου υποστήριξε ότι η μοναδική εταιρεία που ανταποκρίθηκε στην επιστολή της ΠΑΕ και κατέθεσε πρόταση ήταν η Stoiximan.gr

Οι Θεσσαλοί σημειώνουν πως δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση, εκτιμώντας ότι τα χρήματα που τους προτάθηκαν ήταν λίγα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόθεση της Stoiximan ήταν εξ αρχής να μην περιοριστεί στη διαφήμιση στη φανέλα, αλλά να επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα, όπως για παράδειγμα στις πινακίδες στο AEL FC Arena, καθώς έτσι κινείται σε όλες τις αντίστοιχες χορηγικές συμφωνίες.

Από τη στιγμή λοιπόν που το διαφημιστικό κομμάτι εντός γηπέδου είχε ήδη παραχωρηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ, η Stoiximan δεν προχώρησε σε οικονομική προσφορά προς τους Βυσσινί.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ ανέφερε πως "είναι αδιανόητο μικρότερης δυναμικής ΠΑΕ να χορηγούνται από τον ΟΠΑΠ με 400.000€ και η μεγάλη ΑΕΛ να αποτιμάται με μικρότερα ποσά":

"Όπως έχουμε γνωστοποιήσει, η ΠΑΕ ΑΕΛ απέστειλε επιστολές προς την ΟΠΑΠ Α.Ε. αλλά και τις εταιρείες Stoiximan και Sporting bet, για να διαφημισθούν στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της ομάδας μας, ως “χρυσοί” χορηγοί. Πληροφορούμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. καθώς και η Sporting bet δεν απάντησαν ακόμη. Μόνον η εταιρεία Stoiximan ανταποκρίθηκε, προσφέροντάς μας 200.000€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την εταιρεία Stoiximan που ευαισθητοποιήθηκε και απάντησε, πλην όμως η πρότασή της απορρίφθηκε από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ, διότι θεωρήθηκε υποτιμητική για την ιστορία και το σημερινό μέγεθος της ομάδας μας.

Είναι αδιανόητο μικρότερης δυναμικής ΠΑΕ να χορηγούνται από τον ΟΠΑΠ με 400.000€ και η μεγάλη ΑΕΛ να αποτιμάται με μικρότερα ποσά.

Εάν δεν υπάρξει πρόταση που να αποτιμά τις συνολικές δυνατότητες τις οποίες προσφέρουμε ως ομάδα, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα παραμείνει χωρίς “χρυσό” χορηγό στη φανέλα της ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ