ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, περισσότερο τη δική μας"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υποστήριξε με ανακοίνωσή της ότι σέβεται την ιστορία της ΑΕΚ, αλλά πολύ περισσότερο τη δική της. Διαβάστε τι ανέφεραν οι βυσσινί" προς απάντηση της αντίδρασης της Ένωσης για το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, εξηγώντας ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα, αλλά και για το "εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης, η οποία μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας της, Ανδρέα Δημάτου, έκανε λόγο για "αισχρή προσβολή". Εκ μέρους των "βυσσινί" ήρθε νέα ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν:

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: " Επειδή η ΑΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να μην απαντάει με επίσημο τρόπο σε οποιαδήποτε παρατήρηση την αφορά, θέλουμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ, αληθινά χαιρόμαστε για την Ευρωπαϊκή της πορεία και αληθινά στενοχωρηθήκαμε που αποκλείστηκε από την Δυναμό Κιέβου, αλλά πιο πολύ σεβόμαστε τη δική μας ιστορία, την οποία θέλουμε να είναι γεμάτη επιτυχίες και τίτλους και την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και στο άμεσο παρόν και στο μέλλον. Μας κάνει εντύπωση γιατί σε αυτό το απόλυτα νόμιμο αίτημα μας υπήρξε αυτή η αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ. Το θέμα για μας θεωρείται λήξαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απάντηση Δημάτου στην ΑΕΛ: "Αισχρή προσβολή"
Η ΑΕΛ ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ στο ματς με την ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ