ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ψυχολογικό εθισμό στις ανακοινώσεις η ερασιτεχνική ΑΕΛ"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ψυχολογικό εθισμό στις ανακοινώσεις η ερασιτεχνική ΑΕΛ"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε με ανακοίνωση της στην αντίστοιχη της ερασιτεχνικής με την οποία η δεύτερη ζητούσε διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην πρώτη, κάνοντας λόγο για "εθισμό στις ανακοινώσεις".

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι εξουσιοδοτεί δικηγόρο προκειμένου να ζητηθεί έλεγχος των οικονομικών στοιχείων στη θεσσαλική ΠΑΕ.

Το βράδυ του Σαββάτου (4/3), η δεύτερη απάντησε στην πρώτη κατηγορώντας την για "ψυχολογικό εθισμό στις ανακοινώσεις", και ότι "δεν παίρνει ρεπό ούτε τα Σαββατοκύριακα" κι αφήνοντας την ενέργεια στην κρίση των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της σοβαρότητας και του κύρους των δικηγόρων οι οποίοι θα υπογράψουν την αίτηση οικονομικού ελέγχου της στο Ειρηνοδικείο, εκ μέρους της Ερασιτεχνικής, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του σωματείου, δηλαδή των κ.κ. Ιωάννη Χελιδόνη, Πέτρου Δημοβέλη, Αντωνίου Γραβάνη, Αναστασίου Γιολδάση, Δημητρίου Μπαλατσούκα και Ευαγγέλου Καραναστάση, αποφάσισε για ν' αποφύγει την αντιπαράθεση και την δικαστική ταλαιπωρία απ' αυτούς τους αήττητους μεγαλοδικηγόρους, που μετά τη μεγάλη επιτυχία τους (άλλοι ενάγοντες, άλλοι συνήγοροι κι άλλοι μάρτυρες) όταν ζητούσαν 20.000 αμοιβή για τον μεγαλοσυνάδελφό τους Νίκο Μπαλατσούκα, ο οποίος παράλληλα με τις μεγαλοϋποθέσεις του ήταν και υπάλληλος για τα θελήματα του κ.Πλεξίδα, να μην κάνει μόνο μια γενική συνέλευση για να τους ενημερώσει, αλλά να κάνει από μια κάθε μέρα για καθένα από τα 70 μέλη του σωματείου που τους ψήφισαν. 

Θα αρχίσουμε με τον κ.Τσαγκάλη, θα συνεχίσουμε με τον κ.Νάκα και θ' ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Αφήνοντας όμως την πλάκα, ως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ανακοίνωση αυτή της Ερασιτεχνικής, η οποία φαίνεται πως έχει ψυχολογικό εθισμό με τις ανακοινώσεις (δεν κάνει ρεπό ούτε τα Σαββατοκύριακα πια), μη σεβόμενη την αισθητική της ΑΕΛ που απεχθάνεται τέτοιες επικοινωνιακές τακτικές απ' οποιονδήποτε (βλ. Κούγιας), παραδίδουμε την ενέργεια αυτή στην κρίση των οπαδών της ΑΕΛ.

Εκείνων που τελικά αντιλαμβάνονται ποιοι πραγματικά προσπαθούν να ξανακάνουν την ΑΕΛ μεγάλη, με ανεξαρτησία και με τεράστιο οικονομικό κόστος.

Υ.Γ.1 Προς τους δικηγόρους που ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική πως θα συντάξουν και θα υπογράψουν την πολύ σοβαρή αυτή αίτηση: Ρε παιδιά, κάντε κι έναν κόπο, αν σας μένει χρόνος από την σύνταξη ανακοινώσεων και αιτήσεων σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, να διαβάσετε την πολιτική δικονομία για το πόσοι δικηγόροι μπορούν να υπογράψουν μια αίτηση. Θα διαβάσει ο Δικηγορικός Σύλλογος αυτά που γράφετε και θα σας διαγράψει και δεν υπάρχει πια Πλεξίδας στην ΠΑΕ για να σας προσλάβει! Ωστόσο, είδατε το όνομά σας γραμμένο σε ανακοίνωση για δικηγορική υπόθεση. Κάτι είναι κι αυτό...

Υ.Γ.2 Αν έχετε πραγματικό ενδιαφέρον για ενημέρωση, ελπίζουμε να σας δούμε στην αυριανή εκδήλωση, όπου προσκεκλημένοι είναι πραγματικά σοβαροί και επιτυχημένοι στους τομείς και στις εργασίες τους άνθρωποι.

Υ.Γ.3 Κουραστήκαμε... Έχετε πραγματικά παρεξηγήσει τον ρόλο της Ερασιτεχνικής!"

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ:

"Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του και τη φίλαθλη κοινή γνώμη ως ακολούθως:

Μετά από απόφαση του ΔΣ του σωματείου και ύστερα από τη νομική συμβουλή των δικηγόρων μελών του, αποφασίσθηκε να δοθεί εξουσιοδότηση σε δικηγόρο, προκειμένου να ζητηθεί δικαστικώς η διενέργεια ελέγχου των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ ΑΕΛ, την οποία έχει ιδρύσει το έτος 2014. Η δυνατότητα αυτή προβλέπεται δυνάμει του αρ. 40 παρ. 1 και 2 του ΚΝ. 2190/ 1920 (περί Ανωνύμων Εταιρειών) και το αρ. 75 παρ. 5 του Ν. 2725/ 1999 (αθλητικού νόμου).

Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο του εποπτικού και εγγυητικού ρόλου, που οφείλει να διαδραματίσει το ιδρυτικό σωματείο σε σχέση με τη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ. Από τη θεσμική του θέση το σωματείο μας επιθυμεί να λάβει ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία των εταιρικών χρήσεων που ολοκληρώθηκαν καθώς και της τρέχουσας εταιρικής χρήσης και να διασφαλίσει τα δικαιώματα που ο νόμος του επιφυλάσσει.

Προς τούτο επιλέχθηκε με επίσημο και νόμιμο τρόπο η διατύπωση του αιτήματος αυτού, διότι δεν υπήρξε απάντηση στο εν λόγω αίτημα μας και δεν έγινε δεκτή εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ, η αίτηση μας για σύγκληση έκτακτης ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ με το αναφερόμενο θέμα.

Την αίτηση προς το αρμόδιο Ειρηνοδικείο Λάρισας, πλην του υπογράφοντος δικηγόρου Νικολάου Κολοκυθόπουλου, επιμελήθηκαν και συνέταξαν οι δικηγόροι – μέλη του σωματείου, Ιωάννης Χελιδόνης, Πέτρος Δημοβέλης, Αντώνιος Γραβάνης, Αναστάσιος Γιολδάσης, Δημήτριος Μπαλατσούκας και Ευάγγελος Καραναστάσης.

Να σημειωθεί ότι το σωματείο υποβάλλει την αίτηση αυτή με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την ενημέρωση του για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, τιμώντας το ρόλο που ο νόμος του επιφυλάσσει. Σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ συγκαλέσει άμεσα έκτακτη ΓΣ των μετόχων της, όπου θα παρουσιαστούν εγγράφως και με τρόπο δεσμευτικό τα οικονομικά δεδομένα των εταιρικών χρήσεων είναι εύλογο ότι η συζήτηση της αίτησης στο αρμόδιο δικαστήριο δεν θα υποστηριχθεί και θα ματαιωθεί".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Χάρτης: Που ζούνε οι περισσότερες γυναίκες στην Ευρώπη

Ποιες είναι οι ελάχιστες χώρες όπου οι άνδρες έχουν "το πάνω χέρι". Πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στην Ελλάδα και πόσο έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση 

Πριν από όλα ήταν το 'Comfuzio'

Το ‘Ράδιο Αρβύλα’ επέστρεψε για 11η σεζόν και εμείς θυμόμαστε την πρώτη εμφάνιση τους στην ΕΡΤ3.

Σάλμα Χάγιεκ: Ο Γουάινσταϊν με ανάγκασε να κάνω λεσβιακή σκηνή

Η ηθοποιός έγραψε κείμενο στο οποίο περιγράφει τον τρόπο που ο Γουάινσταιν προσπάθησε να την εξευτελίσει αποκαλώντας τον "τέρας" με μακιαβελικές συμπεριφορές

Ο Θωμάς Ζάμπρας έπαθε σοκ με το κεμπάπ όταν ήρθε στην Αθήνα

Επίσης, δεν τρελαίνεται για τη θάλασσα και δεν αντέχει τη ζέστη.

Μετά το πορνό τι; Εννέα πορνοστάρ αποκαλύπτουν πώς συνέχισαν την καριέρα τους

Υπάρχει... ζωή μετά το πορνό; Προφανώς και ναι, αν και δεν είναι πάντα εύκολη ή στρωμένη με ροδοπέταλα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πρώην πορνοστάρ που έκαναν "στροφή" στην καριέρα τους, έχοντας κλείσει τον κύκλο του σε μία απαιτητική όσο και αμείλικτη βιομηχανία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η θρυλική επιστροφή του Ερίκ Καστέλ

Το ιστορικό ποδοσφαιρικό κόμικ του Ερίκ Καστέλ επιστρέφει αποκλειστικά στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Επτά πλούσια ένθετα για όλη την οικογένεια

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.

Κερδίστε προσκλήσεις για τις παραστάσεις "HAIR" και "Γιάννης Μαρκόπουλος: Τα κάλαντα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις. Διπλές προσκλήσεις για 20 τυχερούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24