ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Προτεραιότητα του Παράσχου το καλό φαγητό και το καλό κρασί"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον Γιώργο Παράσχο για τις δηλώσεις του μετά το ματς Πλατανιά - ΑΕΛ (0-1), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχασε την ψυχραιμία του και πως προτεραιότητά του είναι πλέον το καλό φαγητό και το καλό κρασί.

Ειρωνική ανακοίνωση κατά του προπονητή του Πλατανιά, Γιώργου Παράσχου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τις δηλώσεις του μετά το ματς των δυο ομάδων στα "Περιβόλια". Η ομάδα του Κάμπου τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως ο κ. Παράσχος έχασε την ψυχραιμία του και πως προτεραιότητά του σε αυτή την ηλικία είναι πλέον τοι καλό φαγητό και το καλό κρασί. Μάλιστα, αν είναι στο ματς του β' γύρου στον πάγκο του Πλατανιά, θα του απονείμουν και τιμητική πλακέτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε το σύνολο των δηλώσεων του κ. Παράσχου μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα μας και το μοιραίο για την ομάδα του και γι αυτόν αποτέλεσμα.

Εκφράζουμε τη λύπη και την αγανάκτηση τη δική μας και των οπαδών μας γι αυτές τις ατυχείς δηλώσεις και η μόνη δικαιολογία που μπορούμε να του δώσουμε είναι η ηλικία του και οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή του τα τελευταία χρόνια και έχουν σχέση με το καλό φαγητό και το καλό κρασί στην όμορφη κωμόπολη του νομού Χανίων, τον Πλατανιά.

Το να χάνεις την ψυχραιμία σου και να δηλώνεις ότι η ομάδα της ΑΕΛ είναι ξεφτίλα (πως αποδεικνύεται η αγραμματοσύνη του ανθρώπου) μετά την τρίτη ήττα στην έδρα σου από μια ιστορική και μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΛ, η οποία πριν 15 μέρες αντιμετώπισε σαν ίσο προς ίσο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, πριν μια εβδομάδα στην πραγματικότητα κέρδισε μέσα στην έδρα του τον Παναθηναϊκό, αφού λόγω του ανεκδιήγητου βοηθού Καραβασίλη από την Καβάλα της ακυρώθηκε γκολ στο 91ο λεπτό, μία ομάδα που στην έδρα σου έκανε τουλάχιστον 5 ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και η οποία έφυγε με 5 τραυματίες από το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών σου, πρέπει να σε οδηγούν στην απόφαση σιγά σιγά κι εκ του ασφαλούς να αποχωρήσεις από το προπονητικό επάγγελμα και να απολαύσεις με ηρεμία στην πατρίδα σου την Καστοριά καλύτερο φαγητό και καλύτερο κρασί από αυτά που απολαμβάνεις στην όμορφη κωμόπολη του Πλατανιά.

Αν παρόλα αυτά στον δεύτερο γύρο, όταν θα παίξουμε στη Λάρισα με τον Πλατανιά, δεν έχεις αποχωρήσει, εμείς θα σε υποδεχθούμε, θα σε χειροκροτήσουμε και θα σου απονείμουμε μία τιμητική πλακέτα για τα 500 και πλέον παιχνίδια στα οποία έχεις κοουτσάρει τη Χαλκηδόνα, τον Ατρόμητο και τον Πλατανιά στην Α' Εθνική".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ