ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Να μην επιτραπεί στον Χιμένεθ η είσοδος στα αποδυτήρια"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει, μέσω ανακοίνωσης, να μην επιτραπεί στον Μανόλο Χιμένεθ η είσοδος στα αποδυτήρια του "AEL FC Arena" λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, καθώς κάτι ανάλογο ίσχυσε και για τον Ηλία Φυντάνη στον αγώνα με τον Αστέρα.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει να μην επιτραπεί στον Μανόλο Χιμένεθ η είσοδος στα αποδυτήρια του "AEL FC Arena" λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι "βυσσινί" υποστηρίζουν πως στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο παρατηρητής Αλεξανδρής, δεν επέτρεψε στον Ηλία Φυντάνη, που ήταν τιμωρημένος, να εισέλθει στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του παιχνιδιού, επομένως το ίδιο πρέπει να ισχύσει και στην περίπτωση του τεχνικού της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες το προσεχές Σάββατο (20/01, 19:30) στο "AEL FC Arena" για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τον Χιμένεθ να εκτίει σ' αυτό το ματς την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθετα, ο Ηλίας Φυντάνης θα είναι κανονικά στον πάγκο της ΑΕΛ, αφού εξέτισε την ποινή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα διερευνήσει με επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, εάν πράγματι ο παρατηρητής αγώνα Αλεξανδρής, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε εντολή, όπως ισχυρίζετο, να μην επιτρέψει την είσοδο του τιμωρημένου προπονητού μας Ηλία Φυντάνη στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, απειλώντας τους συνοδούς της ομάδος μας και τον κ. Φυντάνη με αναγραφή στο φύλλο και με συνέπεια νέα τιμωρία και βαρύτατο πρόστιμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον πράγματι δόθηκαν αυτές οι εντολές, θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς και για τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 20/1/2018.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ