ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η Ερασιτεχνική θέλει τον υποβιβασμό της ομάδας"

Κούγιας

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η Ερασιτεχνική θέλει τον υποβιβασμό της ομάδας"

Ο "πόλεμος" μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της Ερασιτεχνικής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τους "βυσσινί" να γνωστοποιούν πως η αίτηση της δεύτερης για διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ θέτει σε κίνδυνο την ομάδα!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω ενημέρωσης, γνωστοποίησε πως την Πέμπτη (09/03) της κοινοποιήθηκε η αίτηση της Ερασιτεχνικής προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας για διαχειριστικό έλεγχο στο σύλλογο. Όπως τονίζουν μάλιστα οι άνθρωποι των "βυσσινί", η κίνηση αυτή αποσκοπεί ουσιαστικά στον υποβιβασμό της ομάδας, καθώς όπως εξηγούν:

"Χωρίς οποιοδήποτε στοιχείο, η διοίκηση του σωματείου (σ.σ. Ερασιτέχνης) είναι βέβαιη πως όσα βεβαιώνονται από το σώμα ορκωτών λογιστών στους φακέλους αδειοδότησης, δηλαδή ότι η ΠΑΕ δεν οφείλει πουθενά (ΙΚΑ, εφορία, προπονητές, ποδοσφαιριστές) ούτε ένα ευρώ, δεν είναι αληθινά κι ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως τις 28/2 δεν έχει γίνει (σ.σ. δυστυχώς για την Ερασιτεχνική, τα πάντα έχουν κοινοποιηθεί ακόμη και στο ΓΕΜΗ).

Επί της ουσίας δηλαδή εκτιμάται πως το σωματείο ζητά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ από την Super League, αφού αν δεν είναι αληθή τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να αδειοδοτηθεί, δεδομένου ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει ρητά πως από φέτος ΠΑΕ που δεν παίρνει άδεια υποβιβάζεται αυτομάτως ακόμη κι αν αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Αυτό προδίδει άλλωστε και η προτεινόμενη ημερομηνία εκδίκασης (4/4), δηλαδή η ημέρα που αρχίζει η διαδικασία αξιολόγησης του φακέλου της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον επικεφαλής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ. Δημητρίου. Είναι δε και η παραμονή του ενδεχομένως κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης!

Η ΠΑΕ ωστόσο αποφεύγει κάθε χαρακτηρισμό γι' αυτή την ενέργεια και την αφήνει στην κρίση των φιλάθλων της ομάδας που όπως τονίζεται από το περιβάλλον της, ταλαιπωρήθηκαν την τελευταία 6ετία από πραγματικά μη χρηστές διαχειρίσεις, χωρίς ωστόσο να γίνονται αιτήσεις για διαχειριστικούς ελέγχους και με ουσιαστική συμπαράσταση της Ερασιτεχνικής τότε που δημιουργούνταν χρέη 9 εκατομμυρίων και παραδίδονταν τα δικαιώματα για το γήπεδο στον ιδιώτη από τον οποίο η σημερινή διοίκηση του σωματείου ζήτησε φέτος χορηγία για το τμήμα μπάσκετ, με επίσκεψη του προεδρείου στο γραφείο τους.

Δυστυχώς, επισημαίνεται επίσης, την ίδια ημέρα της κοινοποίησης και μετά από σιωπή πολλών μηνών, έγινε ανάρτηση χωρίς και πάλι ονοματεπώνυμα, για την επαναλειτουργία του παραρτήματος Αμπελώνα των Monsters, το περιεχόμενο της οποίας στην ΠΑΕ είναι βέβαιοι ότι δεν μπορεί να εκφράζει το σύνολο των μελών του ιστορικότερου οπαδικού συνδέσμου της Λάρισας.

Τέλος, από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζεται η βεβαιότητα ότι όλες αυτές οι ενέργειες και οι επιθέσεις ακόμη και σ' έναν δήμαρχο του επιπέδου του κ. Καλογιάννη, δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των εκατοντάδων μελών της Ερασιτεχνικής κι ούτε καν αυτών των 70 που ψήφισαν τη σημερινή διοίκηση στις τελευταίες εκλογές".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Μέγας είσαι άνθρωπε και θαυμαστό το Ρίο-Αντίρριο

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φόρεσε το κράνος του και μπήκε στα άδυτα της συγκλονιστικής γέφυρας, την οποία εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης πριν από 124 χρόνια.

BΙΝΤΕΟ: Τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα

Πόσο καταπονείται το όχημά μας τη στιγμή του ήχου που μισούμε να ακούμε

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24