ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ για Αστέρα: "Άντε και πρωταθλητής"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Ιωαννίδης, Αστέρας, Αβραάμ, ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πέρασε στην αντεπίθεση την ώρα του αγώνα με τον Αστέρα, εκτοξεύοντας βέλη στους Αρκάδες, στον διαιτητή Κύζα και στην "εγκληματική οργάνωση του πορίσματος Παπανδρέου".

Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την ΑΕΛ, με πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε ο Ιωαννίδης στο 18'. Ο διαιτητής Κύζας, μάλιστα, έδειξε κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των Θεσσαλών, Γιοβάνοβιτς. Η διοίκηση των "βυσσινί" εξέδωσε ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, εξαπολύοντας επίθεση στον ρέφερι.

Σε αυτή ανέφερε πως ο Κύζας έγινε διεθνής "σφυρίζοντας ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές", πως "έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη", ενώ σημείωσε: "Aς δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: " Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι' αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό. Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά. Κύριοι, γι' αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση. Aς δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής... Η κάθαρση είναι εδώ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ