ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Έχουμε ήδη αρχίσει να.. τρέμουμε"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Έχουμε ήδη αρχίσει να.. τρέμουμε"
Κισσαμικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απάντηση στην ανακοίνωση - καταγγελία του Κισσαμικού από την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας του Καστελλίου, Αντώνη Ροκάκη.

Ο Κισσαμικός εξέδωσε ανακοίνωση - καταγγελία κατά του διαιτητή Κουλούδη για τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η διοίκηση της οποίας ωστόσο βγήκε μπροστά και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας του Καστελλίου, Αντώνη Ροκάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Διαβάσαμε την προσωπική ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικού κ. Ροκάκη και καταλάβαμε ότι για να βγάλει πρώτη φορά ανακοίνωση ο κ. Ροκάκης κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει: Τι έγινε κ. Ροκάκη; Σας είχε βεβαιώσει κάποιος ότι όσα πέναλτι και να κάνουν οι παίκτες σας ο διαιτητής δεν θα τα σφυρίξει; Ποιος είναι ο λόγος που βγάλατε προσωπική ανακοίνωση;

Μήπως αυτοί που ήταν μαζί σας στο παιχνίδι Κισσαμικός-Εργοτέλης που έχει χαρακτηριστεί από τα πιο στημένα του πρωταθλήματος χάσανε τίποτα χρήματα; Όσο για τις σοβαρές νομικές ενέργειες που ανακοινώσατε ότι θα κάνετε αν προέρχονται από τον νομικό που σας συνόδευε και με τον οποίο σας φιλοξενήσαμε στη σουίτα του κ. Κούγια έχουμε αρχίσει ήδη να τρέμουμε κι εμείς και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις ίδιες σοβαρές νομικές ενέργειες έκανε και στο μπάσκετ.Τι συνέβη κ. Ροκάκη κι ενώπιον τουλάχιστον 10 ανθρώπων λέγατε ότι και το πέναλτι ήταν κανονικό και το προηγούμενο έπρεπε να δωθεί και μετά από λίγες ώρες κάνετε αυτή την ανακοίνωση;

Κύριε Ροκάκη από σήμερα σας δίνουμε τον λόγο μας θα παρακολουθούμε όλα τα παιχνίδια του Κισσαμικού με όλους τους αντιπάλους και ειδικά αυτά με τους ανταγωνιστές μας και μετά από κάθε παιχνίδι θα σχολιάζουμε τη συμπεριφορά τόσο των παικτών όσο και των προπονητών σας αλλά και τις δικές σας ανακοινώσεις. Μάλλον στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με πέναλτι η ΑΕΛ

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Κακουργηματική διαιτησία"

Επίθεση της ΑΕΛ στα ΜΜΕ για το πέναλτι

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ