ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Δεν μπαίνουν γήπεδο όσοι δεν έχουν εξοφλήσει τα διαρκείας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν εξοφλήσουν το ποσό που οφείλουν μέχρι την Παρασκευή, δεν θα μπουν στο γήπεδο κι όσοι το κάνουν θα έχουν και την απόδειξη μαζί τους.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, η ΑΕΛ υποδέχεται το ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Super League, και η θεσσαλική ΠΑΕ ενημερώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν εξοφλήσουν το ποσό αγοράς που οφείλουν μέχρι την Παρασκευή, θα βρουν τις θύρες του "AEL FC Arena" κλειστές.

Επίσης, όσοι εξοφλήσουν το ποσό μέχρι και την Παρασκευή 3 Μαρτίου θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και την απόδειξη για να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ειδοποιεί τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δεν τα έχουν εξοφλήσει, ότι θα πρέπει να το πράξουν ως τις 9 μ.μ. της προσεχούς Παρασκευής 03/03, καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επισημαίνεται πως στο εξής η είσοδος των κατόχων διαρκείας θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της εξοφλητικής απόδειξης. Στο μεταξύ, όσοι φίλαθλοι δεν εξοφλήσουν το εισιτήριο διαρκείας της φετινής περιόδου, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως λόγω της οφειλής, το σύστημα έκδοσης ονομαστικών εισιτηρίων δεν θα ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους για έκδοση εισιτηρίου αγώνα τόσο κατά το υπόλοιπο της φετινής περιόδου όσο και κατά την επόμενη σεζόν.

Τέλος, αν δεν προηγηθεί εξόφληση του φετινού εισιτηρίου διαρκείας, θα είναι αδύνατη η έκδοση νέου για την επόμενη περίοδο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ