ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Δεν μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καλοκαιριού"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Δεν μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καλοκαιριού"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για τα μεταγραφικά σενάρια τα οποία την εμπλέκουν, τονίζοντας με σαφήνεια τι είναι αυτό που την ενδιαφέρει.

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας: "Το ΔΣ και οι προπονητές της ΠΑΕ ΑΕΛ διαβάζουμε καθημερινώς δημοσιεύματα περί δήθεν ενδιαφέροντος μας για διάφορους Έλληνες και ξένους παίκτες.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και είναι μία και μοναδική: Όλοι αυτοί οι παίκτες και πολλοί άλλοι μας προτείνονται καθημερινώς και το γεγονός ότι καμία από αυτές τις μεταγραφές δεν ολοκληρώθηκε έχει ιδιαίτερη σημασία.

Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε τους κλείνουμε και τους ανακοινώνουμε εμείς, χωρίς προηγουμένως να έχουμε γεμίσει τις εφημερίδες και τα sites με διαφημιστικό - επικοινωνιακό υλικό, γιατί ουδόλως μας ενδιαφέρει.

Τα παιχνίδια των μάνατζερς και των ιδιοκτητών κάποιων ομάδων μας είναι αδιάφορα.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καλοκαιριού. Μας ενδιαφέρουν μόνο οι παίκτες που το χειμώνα θα μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Τους παίκτες που θέλουμε θα τους πάρουμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτες χειρότερους από αυτούς που έχουμε για να γεμίσουμε πρωτοσέλιδα είτε στη Λάρισα είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ΑΕΛ έχει βρει το δρόμο της και αυτός είναι ένας και μοναδικός:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ"

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ