ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Απάνθρωπα κτήνη, παιδιά έχασαν τις αισθήσεις τους"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Απάνθρωπα κτήνη, παιδιά έχασαν τις αισθήσεις τους"
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μέρα μετά τη βαριά ήττα (3-0) από τα Τρίκαλα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στα ΕΚΑΜ, τα οποία χαρακτήρισε ζώα και απάνθρωπα κτήνη. Βολές, όμως, και στους "καλοπληρωμένους παίκτες" της.

Η ΑΕΛ γνώρισε την πιο βαριά εφετινή της ήττα, 3-0 στα Τρίκαλα. Τη Μεγάλη Πέμπτη η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις, τις οποίες χαρακτήρισε ζώα, καθώς "προέβησαν στην εγκληματική ενέργεια να εκτοξεύσουν εναντίον γυναικών και μικρών παιδιών δακρυγόνα και χημικά, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 παιδιά να χάσουν τις αισθήσεις τους".

Αιχμές ωστόσο άφησε και για τους παίκτες της ομάδας τους, τους οποίους κατηγόρησε για διαφορία. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:"

1. H ΠΑΕ ΑΕΛ, διοίκηση, προπονητές και παίκτες θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους τους οπαδούς μας αλλά και στους φιλάθλους όλων των ομάδων της Ελλάδας. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

2. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν αυτόπτης μάρτυς των όσων συνέβησαν χθες στο στάδιο των Τρικάλων. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είδε, μαζί με τον γιο του, μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους και μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς μας, τον αδιάφορο τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές μας, είδε τα 2 γκολ οφσάιντ, το 1ο και το 2ο, τα οποία πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, με τη συμμετοχή των δύο βοηθών διαιτητών (μελών του γνωστού συνεργείου). Είδε επίσης την ανύπαρκτη 2η κίτρινη κάρτα στον Ρέντζα και την αποβολή του.

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Απάνθρωπα κτήνη, παιδιά έχασαν τις αισθήσεις τους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είδε την "προσπάθεια" των επικεφαλής της Αστυνομίας των Τρικάλων και των "ζώων", απάνθρωπων κτηνών αστυνομικών της διμοιρίας των ΕΚΑΜ, οι οποίοι υποτίθεται ήταν στα τσιμέντα του πετάλου του σταδίου των Τρικάλων για να προφυλάξουν τις οικογένειες των οπαδών μας μαζί με τα παιδιά τους και οι οποίοι σε ένα οργανωμένο σχέδιο, μαζί με τους νταραβεριτζήδες του περιβάλλοντος των Τρικάλων, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν επεισόδια με τους οπαδούς μας, προέβησαν στην εγκληματική ενέργεια να εκτοξεύσουν εναντίον γυναικών και μικρών παιδιών δακρυγόνα και χημικά, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 παιδιά να χάσουν τις αισθήσεις τους και να προκληθεί πανικός, στην προσπάθεια των οικογενειών και των παιδιών τους να γλιτώσουν τη ζωή τους και με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Απάνθρωπα κτήνη, παιδιά έχασαν τις αισθήσεις τους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα αφήσει ατιμώρητη την εγκληματική ενέργεια αυτών των δήθεν αστυνομικών και καλεί όλους τους γονείς, που τα παιδιά τους έχασαν τις αισθήσεις τους από αναπνευστικά προβλήματα, να τηλεφωνήσουν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410 259000 και να δώσουν τα στοιχεία τους, ώστε αφενός μεν να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφετέρου δε να σταλεί αναφορά στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και να περιγραφεί η κτηνώδης συμπεριφορά αυτών των αστυνομικών και της ηγεσίας τους.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών μας, οι οπαδοί μας να είναι βέβαιοι ότι αυτή η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ τα παρακολουθεί όλα κι έχει ήδη πάρει τις σωστές αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία, γιατί μπορεί να είμαστε 7 βαθμούς μπροστά από την 3η θέση αλλά έχουμε μπροστά μας 4 τελικούς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ