ΑΕΛ

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αδειοδότηση με πανηγυρικό τρόπο"

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αδειοδότηση με πανηγυρικό τρόπο"
ΑΕΛ, σήμα, σημαία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την άδεια που της επιτρέπει να παίξει στη Super League εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Οι "βυσσινί" μιλούν για τη "μεγαλύτερη μέρα για όλη την οικογένεια της ομάδας".

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την ΑΕΛ, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωσή της εξασφάλισε άδεια από το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και ως εκ τούτου θα μπορεί να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στη Super League. Η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής:

"Σήμερα είναι η μεγαλύτερη μέρα για όλη την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, για τους οπαδούς μας, για τους προπονητές μας, για τους ποδοσφαιριστές μας, για την ιδιοκτησία μας, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, το Δήμο Λαρισαίων και για όλους όσους αγαπούν και θαυμάζουν την ιστορική μας ομάδα.

Σήμερα αδειοδοτήθηκε με πανηγυρικό τρόπο η αγαπημένη μας ομάδα τόσο με εισήγηση του Διευθυντού Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ. Γιώργου Δημητρίου, όσο και με την ομόφωνη απόφαση των διακεκριμένων μελών της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κκ Καραμέτο Δημήτριο – Πρόεδρο, Κωστάκο Κωνσταντίνο και Χούντα Νικόλαο – Μέλη.

Από σήμερα ξεκινά και πάλι η μεγάλη πορεία της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την κορυφή. Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς ένα ευρώ χρέος προς οποιονδήποτε και απαλλαγμένη από όλα τα σφάλματα του παρελθόντος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ – ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ – ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, με μεγάλη δύναμη τους χιλιάδες οπαδούς της στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο, με ιδιοκτησία και προπονητές που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, στοχεύει και πάλι στον απόλυτο προορισμό της, την κατάκτηση τίτλων.

Κανείς δε μπορεί πλέον να μας σταματήσει και ό,τι πονηρό κι αν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάποιοι, που νομίζουν ότι μπορούν να επανέλθουν σε συμπεριφορές του παρελθόντος, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν, γιατί αλλιώς θα βρεθούν απέναντι στην ενωμένη οικογένεια της ΑΕΛ και στο Νόμο.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά λόγια όλους όσους εργάστηκαν για να ανατραπεί όλη αυτή η νομική κατάσταση της μη αδειοδοτήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ τον προηγούμενο χρόνο, όλο το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλεξίου Κούγια και ειδικά τον κ. Κωνσταντίνο Συνοδινό".

* Την Παρασκευή 15/7/2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ της ΕΠΟ (τρεις ημέρες πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος τηςSuperLeague), παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Γεωργίου Γκιρτζίκη, παρουσία του Γενικού Διευθυντή τηςSuperLeagueκ. Μιχάλη Αναγνώστου, παρουσία του Προέδρου τηςFootballLeagueκ. Σπύρου Καλογιάννη, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα παρουσιάσει στα ΜΜΕ των Αθηνών όλες τις υποδομές της, αλλά κυρίως θα αναπτύξει την άποψή της για την αναβάθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ