ΑΕΛ

Οπαδοί της ΑΕΛ έκλεισαν την Εγνατία

Οπαδοί της ΑΕΛ έκλεισαν την Εγνατία
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατάληψη στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού από Γιάννινα προς Ηγουμενίτσα πραγματοποίησαν οπαδοί της ΑΕΛ. Αυτό διότι ενώ κατευθύνονταν για Κέρκυρα η αστυνομία ακινητοποίησε δύο λεωφορεία.

Οπαδοί της ΑΕΛ κατευθύνονταν το Σάββατο (16/4) για Κέρκυρα, για το παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Η επτανησιακή ομάδα αποφάσισε να μην χορηγήσει εισιτήρια στους φίλους "βυσσινί", εκείνοι ωστόσο πήραν την απόφαση να ταξιδέψουν στο νησί των Φαιάκων.

Ενώ μετέβαιναν με δύο λεωφορεία για την Κέρκυρα, η αστυνομία τα ακινητοποίησε δύο περίπου χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Παραμυθιάς, αφού δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι φίλαθλοι κατέβηκαν από τα λεωφορεία και προχώρησαν στην κατάληψη του ενός ρεύματος της Εγνατίας Οδού, ζητώντας να τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Νησί των Φαιάκων.

Αποτέλεσμα είναι να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και εκατοντάδες οδηγοί να διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στους προορισμούς τους και ειδικότερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάνοπλη στο ντέρμπι η ΑΕΛ
Βαρέλα στο Sport24.gr: "Πρώτα η Κέρκυρα, μετά η φιέστα"
Νίκιτς στο Sport24.gr: "Και άνοδος και πρωτάθλημα με την Κέρκυρα"
Τρίποντο ανόδου στη Super League στο Κέρκυρα-ΑΕΛ
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ