ΑΕΛ

Οι παίκτες πληρώνουν τις... φανέλες!

Οι παίκτες πληρώνουν τις... φανέλες!
INTIME SPORTS

Απίστευτο και όμως... ελληνικό: η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας ότι τους χρέωσε τις φανέλες που πέταξαν στους οπαδούς στα εκτός έδρας ματς με Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου.

Στην εποχή της κρίσης, του μνημονίου και της λιτότητας, τα πάντα γίνονται! Τρανή απόδειξη η άκρως "πρωτοποριακή" κίνηση των διοικούντων την ΑΕΛ οι οποίοι γνωστοποίησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα πληρώσουν από την τσέπη τους τις φανέλες που πέταξαν προς τον κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακό.

Στα συγκεκριμένα ματς που έγιναν σε Πάτρα και Βόλο αντίστοιχα, η ΑΕΛ πανηγύρισε τη νίκη και κάποιοι από τους παίκτες είχαν πετάξει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τις φανέλες τους στους "πιστούς" οπαδούς θέλοντας να τους δώσουν κάτι ως αναμνηστικό, όμως η κίνηση αυτή γύρισε... μπούμερανγκ.

Οι παίκτες πληρώνουν τις... φανέλες!
INTIME SPORTS

Και αυτό γιατί μετά από έλεγχο που διενήργησε, η διοίκηση της ομάδας παρατήρησε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε φανέλες και έτσι ενημέρωσε με κάθε επισημότητα τους παίκτες πως θα χρεωθούν το ποσό των 13 ευρώ για κάθε μία από τις φανέλες που λείπει.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ