ΑΕΛ

Οι εννέα παίκτες που διώχνει η ΑΕΛ

Οι εννέα παίκτες που διώχνει η ΑΕΛ
Κουτσιανικούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που κατόπιν εισήγησης Άγγελου Αναστασιάδη δεν θα παραμείνουν στην ομάδα. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Κομεσίδης, Μπανούσης και Μπόγιοβιτς δεν θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην ΑΕΛ, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ. Σε ανακοίνωσή της, παράλληλα, γνωστοποίησε τους παίκτες με τους οποίους, κατόπιν εισήγησης Άγγελου Αναστασιάδη, θα ξεκινήσουν επαφές για να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και σε δέκατο παίκτη, τον Νικολακάκη, ο οποίος βέβαια εδώ και καιρό έχει λύσει το συμβόλαιό του και μάλιστα έχει ήδη υπογράψει στον ΑΟ Τρίκαλα. Μένει να φανεί ποια είναι η στάση που θα κρατήσουν οι παίκτες.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Πατσιογεώργο Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και ήδη έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους».

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ