ΑΕΛ

Ο Πάους "έκοψε" Μόρα, Κλέιτον και Σωτηρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΕΚ. Α' ΕΘΝΙΚΗ.
Κλέιτον, Μόρας MOTION TEAM - ()

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Αντρέ Πάους δεν ήθελε να φέρει στην ομάδα τον Βαγγέλη Μόρα, αλλά ούτε και τους Σίλβα Κλέιτον και Δημήτρη Σωτηρίου. Επισημοποιήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του του Πάβολ Φάρκας.

Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Βαγγέλη Μόρα, Σίλβα Κλέιτον και Δημήτρη Σωτηρίου. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο προπονητής Αντρέ Πάους δεν ήθελε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα του. Για τον πρώτο λόγω ηλικίας, για τον δεύτερο επειδή υπάρχουν ήδη στην ομάδα Αγκάνοβιτς και Λεοζίνιο, για τον τρίτο επειδή αναζητείται γκολκίπερ με άλλα χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, επισημοποιήθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Πάβολ Φάρκας, όπως είχατε διαβάσει από το Sport24.gr. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή σλοβάκο και βασικό στέλεχος της ομάδος μας (27 90λεπτες συμμετοχές) Pavol Farkas.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά του ότι ο κ. Κούγιας είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μόρα, για την απόκτηση του για τα επόμενα 2 χρόνια, εφόσον έμενε ελεύθερος από την Μπάρι, κατόπιν απαιτήσεως του κ. Paus απέσυρε κάθε ενδιαφέρον για τη μεταγραφή αυτή.

Ο κ. Paus απαίτησε από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ την απόκτηση δύο στόπερ, αφενός μεν με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Βαγγέλη Μόρα, αφετέρου δε νεότερους σε ηλικία, ώστε να δημιουργηθεί στις θέσεις των αμυντικών παικτών μια ισχυρή βάση για το μέλλον.

3. Αποκλείστηκε από τον κ. Paus κάθε σκέψη για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Clayton και Σωτηρίου, ανεξαρτήτως της αναμφισβήτητης αξίας τους, αφού για τη μεν θέση τερματοφύλακα ο κ. Paus και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κάντας απαιτούν την απόκτηση οδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά και σωματικά και τεχνικής, για τη δε θέση του επιτελικού μέσου ο κ. Paus θεωρεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι υπερκαλυμμένη με τους Aganovic και Leozinho.

4. Ο κ. Paus και οι συνεργάτες του σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σε συνεχή επεξεργασία μεταγραφικών στόχων, ώστε το ρόστερ της ομάδος να είναι ολοκληρωμένο μέχρι τις 28/6/2017, όταν θα γίνει και η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ