ΑΕΛ

Ο Ντέρικ Μενσά στη λίστα της ΑΕΛ

Ο Ντέρικ Μενσά στη λίστα της ΑΕΛ
Μενσά

Η ΑΕΛ έχει ψηλά στη λίστα τον Γκανέζο αμυντικό χαφ, Ντέρικ Μενσά. Ο Αφρικανός μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα του, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των "βυσσινί". (VIDEO)

Παίκτη που να αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής ψάχνει η ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις λύσεις που εξετάζονται σοβαρά είναι ο Γκανέζος Ντέρικ Μενσά. Είναι γεννημένος στις 28 Μαΐου 1995 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Aluminij Kidricevo της Σλοβενίας.

Στο παρελθόν έχει παίξει στην Club Africain Tunis (Τυνησία), στην Tema (Γκάνα), στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την FK Haugesund (Νορβηγία), την Banik Ostrava (Τσεχία) και την Karvina (Τσεχία).

Αξιοσημείωτο ότι οι "ροχιμπλάνκος" είχαν δώσει 300.000 ευρώ στην Club Africain για να τον αποκτήσουν το 2013, ενώ η Haugesund είχε δώσει 200.000 ευρώ στην Banik Ostrava τον Ιανουάριο του 2016.

Ο Ντέρικ Μενσά έχει αγωνιστεί και στην Κ20 της εθνικής Γκάνας. Εφέτος στην Aluminij Kidricevo έχει παίξει σε 13 ματς. Στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Αφρικανός μέσος δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή, παρά μόνο στη δεύτερη.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ