ΑΕΛ

Ο Μόρας έπαιξε ξανά με την ΑΕΛ μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες!

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μόρας αγωνίστηκε στο ματς της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, φορώντας τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του 16 χρόνια και 10 μήνες μετά την τελευταία φορά. Πρώτη φορά, ωστόσο, στην πρώτη κατηγορία.

Η ΑΕΛ αν και προηγήθηκε γνώρισε την ήττα (2-1) στη Λιβαδειά από τον τοπικό Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με τον Ράτκο Ντόστανιτς να περνά τον Βαγγέλη Μόρα στη θέση του Χριστόφορ Χούμπτσεφ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 31 Ιανουαρίου, αποπέμφθηκε (μαζί με τον Φυντάνη) μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά επέστρεψε στην ομάδα κατόπιν επιθυμίας του Ντόστανιτς, φόρεσε ξανά τη "βυσσινί" φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του.

Πέρασαν 16 χρόνια και 10 μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξε με την ΑΕΛ. Το ημερολόγιο έδειχνε 19 Μάη του 2001 και ο ίδιος ήταν 20 ετών όταν αγωνίστηκε κόντρα στην Προοδευτική για τη δεύτερη εθνική κατηγορία. Την Κυριακή (4/3), ωστόσο, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΛ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Στη συνέχεια κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Προοδευτική, ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Τσεζένα, Βερόνα, Μπάρι και Παναιτωλικό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ