ΑΕΛ

Ο Κούγιας στο πλευρό του Παπάζογλου

Ο Κούγιας στο πλευρό του Παπάζογλου
Κούγιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του Τάσου Παπάζογλου στη φιλική αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τους "βυσσινί" προχώρησε σε προσωπική δήλωση, ευχόμενος καλή ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Τάσος Παπάζογλου. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού τραυματίστηκε σοβαρά στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου, ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει εκτός δράση για τουλάχιστον έξι μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου άσου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με προσωπική δήλωση στάθηκε στο πλευρό του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα τον επισκεφτεί στην κλινική που νοσηλεύεται.

Η ανακοίνωση:

Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να εκφράσω, τόσο τα προσωπικά όσο και της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, συναισθήματα συμπαράστασης.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, στο φιλικό παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο 3/9/16.

Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη ανάρρωσή του και θα είμαστε όλοι παρόντες σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τον Τάσο Παπάζογλου στην κλινική που θα νοσηλευτεί.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χάνει όλη τη σεζόν ο Παπάζογλου στον Παναιτωλικό
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ