ΑΕΛ

Ντόστανιτς: "Οι παίκτες δίνουν και τη ζωή τους για τη φανέλα"

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ντόστανιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς αποθέωσε τους παίκτες του μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος της ΑΕΚ. Η συνέντευξη Τύπου του Σέρβου τεχνικού ύστερα από την επικράτηση στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος της ΑΕΚ, ο τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή τους εμφάνιση. Το είπα από τη πρώτη μέρα που ήρθα. Σας είπα ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Όλοι τους είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για τη φανέλα της ομάδας μας.

Αυτή η νίκη είναι στον κόσμο και σε ένα παιδί που έφυγε τόσο νέος και θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά, τον Χρήστο Τζανάρα. Εμείς πατάμε στη γη, δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Σήμερα κάναμε τη μισή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα για να δώσουμε τα πάντα και να φτάσουμε στον τελικό που είναι ο στόχος μας. Όλα ήταν τέλεια σήμερα όπως είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς το μόνο αρνητικό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σούζα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, 2-1 την ΑΕΚ
Το γκολ του Κρίζμαν που γκρέμισε το αήττητο της ΑΕΚ
Video: Ο Μασούντ πιάνει τα γεννητικά όργανα του Ζίζιτς

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ