ΑΕΛ

Ντοντό, ο εκλεκτός για την επίθεση

Ντοντό, ο εκλεκτός για την επίθεση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ ψάχνει επιθετικό και βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό της Γκαμπάλα, Ντοντό.

Σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Ντοντό, βρίσκεται η ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο Βραζιλιάνος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα ματς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα, την περυσινή σεζόν όταν με δύο δικά του γκολ στη "Λεωφόρο" η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, απέκλεισε το "τριφύλλι".

Ο Λουίς Πάουλο Ιλάριο ή Ντοντό ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζουβέντους του Σάο Πάουλο και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ίντερ Ζάπρεσιτς από την Κροατία. Στη βαλκανική χώρα έμεινε τέσσερα χρόνια, καθώς στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Λοκομοτίβα. Από το 2011 ήταν κάτοικος Αζερμπαϊτζάν, καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Γκαμπάλα.

Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν το πέρασε στην πατρίδα του, Βραζιλία, καθώς αγωνίστηκε με τη Ζοϊνβίλ. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο φορ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ