ΑΕΛ

Ντοντό: "Μου αρέσουν οι προοπτικές της ΑΕΛ"

Ντοντό: "Μου αρέσουν οι προοπτικές της ΑΕΛ"

Η ΑΕΛ παρουσίασε τον Ντοντό μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα με τον Βραζιλιάνο άσο να δηλώνει ότι δεν ήρθε απλά για να έρθει αλλά για να βοηθήσει τους "βυσσινί" να πετύχουν τους στόχους τους.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τα Τρίκαλα η ΑΕΛ παρουσίασε το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα και μεγάλο της αστέρι πλέον, τον Βραζιλιάνο Ντοντό. Ο 28χρονος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "βυσσινί" υποστήριξε πως ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα της Λάρισας και επειδή του άρεσαν τα όσα είδε με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.

Την παρουσίαση έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης, που υποστήριξε:

«Έχω την χαρά να σας παρουσιάσω ίσως το προτελευταίο απόκτημα του φετινού ρόστερ. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και να δείξει στο γήπεδο όλα αυτά που μπορεί. Τα ιατρικά του και τα αιματολογικά του ήταν αρκετά καλά. Δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο, πιστεύω, για να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Η δουλειά μας είναι να τον βάλουμε γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Είναι στα χέρια του, στα πόδια του αν θέλετε, να βοηθήσει και να βοηθηθεί από την ΑΕΛ».

Από την πλευρά του ο Ντοντό είπε:

«Είμαι χαρούμενος γιατίήρθα εδώ. Ήρθα από μία διαφορετική ομάδα που υπέγραψα το καλοκαίρι και μετά ήρθα εδώ, στην ΑΕΛ. Είδα μια αρκετά καλή ομάδα σε όλα τα επίπεδα και γι αυτό είμαι εδώ. Μου αρέσει εδώ γιατί τις προηγούμενες ημέρες είδα μια ομάδα που δουλεύει καλά. Πιστεύω πως για μένα και την οικογένεια μου είναι καλό βήμα. Δεν ήρθα εδώ έτσι για να έρθω. Είδα κάτι καλό στην ομάδα. Όταν βλέπω κάτι καλό για την καριέρα μου προχωράω, για μένα και την οικογένεια μου και μου αρέσουν οι προοπτικές αυτής της ομάδας. Κι έτσι πρέπει να γίνει. Για την Λάρισα. Είδα κάποιους ανθρώπους. Είδα τον πρόεδρο, τον προπονητή και μου είπαν γι’ αυτά που πρέπει να κάνω για την ομάδα».

Αναστασιάδης: "Μέλημα μας να είμαστε καλά το Σάββατο"

Πριν την παρουσίαση του Ντοντό ο τεχνικός της Λάρισας είχε μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για την ήττα από τα Τρίκαλα με τον έμπειρο τεχνικό να εμφανίζεται προβληματισμένος αλλά να δηλώνει πως η ομάδα του ήταν τόσο κουρασμένη που δεν έπρεπε να παίξει καν όπως έδειξαν τα εργομετρικά και τα αιματολογικά.

«Ευχαριστώ και εγώ τα Τρίκαλα γιατί μας έδωσαν τα δυνατότητα να κάνουμε δύο αγώνες που θα τις χαρακτήριζα δυνατές προπονήσεις. Και να τους ευχηθώ να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους. Εμείς σήμερα ήμασταν καλά από πλευράς τακτικής. Το λέω αυτό γιατί ήμασταν κουρασμένοι. Βγάλαμε αρκετά σπριντ, αρκετές ταχύτητες χθες. Ήταν μια προπόνηση που έπρεπε να γίνει. Ήταν δύσκολο για τα παιδιά. Γιατί όταν είσαι ενημερωμένος ότι είσαι κουρασμένος και όταν τα πόδια δεν ακούν, πρέπει να δουλεύει το μυαλό.

Κι εκεί κάναμε πολλά λάθη στον άξονα, από τον τερματοφύλακα μέχρι και το σέντερ φορ. Κάτι το οποίο το είχαμε πει και δεν έπρεπε να έχει γίνει.. Κάνουμε κάποια λάθη, θα τα συζητήσουμε όμως στις προπονήσεις. Μέλημα μας είναι να είμαστε καλά το Σάββατο.

Αυτό μας ενδιαφέρει. Όχι τα φιλικά. Σας είχαμε πει πως δεν μας ενδιαφέρουντα αποτελέσματα στα φιλικά. Όχι γιατί θέλαμε να χάσουμε εσκεμμένα, αλλά για να κάνουμε λάθη και να τα βελτιώσουμε γρήγορα. Είμαι, όμως, ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται».

Για τον παρτενέρ του Φατιόν που αλλάζει ανά παιχνίδι:
«Προβληματίζομαι αρκετά για την θέση αυτή. Έχουμε συζητήσει με την διοίκηση για να πάρουμε έναν παίκτη που θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Το ψάχνουμε λεπτομερέστατα. Αν δεν τον βρούμε, θα μείνουμε έτσι. Τα φιλικά παιχνίδια είναι γι αυτό το λόγο. Για να εντοπίζουμε τις ελλείψεις μας. Τα συμπεράσματα είναι θετικά και αρνητικά επειδή εγώ έχω μεγάλο στόχο στους άξονες και είμαι προβληματισμένος στο κομμάτι αυτό. Θα το συζητήσουμε και θα δούμε. Έχουμε χρόνο. Τα παιδιά βρήκαν καινούριο προπονητή εδώ που τους ζητά να αλλάξουν αγωνιστική ταυτότητα. Δεν είναι εύκολο.

Τους έχουμε γονατίσει. Είναι όλοι πολύ κουρασμένοι. Σήμερα όχι παιχνίδι δεν έπρεπε να παίξουμε αλλά ούτε προπόνηση. Κι αυτό γιατί πήραμε τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και μας το έδειξαν αυτό. Αυτό δεν μειώνει τα Τρίκαλα. Εγώ μιλάω για την δικιά μου ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε και άλλα πράγματα. Είχαμε και καλά και άσχημα που πρέπει να δουλέψουμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του:
«Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να έχουμε τόσο πολύ μεγάλη προσήλωση σε κάποια πράγματα που ζητήσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο χρόνος είναι υπέρ μας. Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι κόποι μας θα βγουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε μέσα από αυτά τα παιδιά, να βγάλουμε το καλύτερο για την ομάδα».

πηγή: www.sportlarissa.gr

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ