ΑΕΛ

Ντοντό: "Για τη νίκη με Ολυμπιακό, για τις πρώτες θέσεις η ΑΕΛ"

Ντοντό: "Για τη νίκη με Ολυμπιακό, για τις πρώτες θέσεις η ΑΕΛ"

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της ΑΕΛ, Ντοντό, εξήγησε τη σημασία μιας νίκης στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, θέτοντας ως στόχο οι "βυσσινί" να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της SuperLeague.

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και μεταγραφικό απόκτημα κατά τη θερινή περίοδο για την ομάδα της Λάρισας, Ντοντο, να θέτει ως στόχο τη νίκη και για τους "βυσσινί" στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

"Το να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό είναι πάντα πολύ δύσκολο. Αλλά, παίζουμε εντός έδρας και χρειαζόμαστε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν τέτοιον αντίπαλο θα μπορέσει να δώσει πολλή αυτοπεποίθηση στην ομάδα για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα για να παλέψουμε με τις ομάδες που θα είναι στις πρώτες θέσεις. Το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν είναι δύσκολο και ισορροπημένο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την ΑΕΛ, στην ιστοσελίδα, "Τerra".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ