ΑΕΛ

Ντοντό για δυο χρόνια στην Λάρισα

Ντοντό για δυο χρόνια στην Λάρισα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μια σπουδαία μεταγραφή ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης της προχώρησε η ΑΕΛ με την απόκτηση του Ντοντό για δυο χρόνια επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr (PHOTO, VIDEO)

Την Παρασκευή 5/8 το Sport24.gr αποκάλυπτε ότι ο Ντοντό είναι ο εκλεκτός της ΑΕΛ για την γραμμή κρούσης του συλλόγου και μια εβδομάδα αργότερα οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του για δυο χρόνια. Με το ρεπορτάζ του Sport24.gr να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά.

Η σχετική λιτή ανακοίνωση της ΑΕΛ ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, για τα επόμενα 2 χρόνια, του ποδοσφαιριστή Ντοντό".

Ντοντό για δυο χρόνια στην Λάρισα

Ο 28χρονος Βραζιλιάνο επιθετικό,είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα ματς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα, την περυσινή σεζόν όταν με δύο δικά του γκολ στη "Λεωφόρο" η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, απέκλεισε το "τριφύλλι".

Το βιογραφικό του

Ο Λουίς Πάουλο Ιλάριο ή Ντοντό ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζουβέντους του Σάο Πάουλο και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ίντερ Ζάπρεσιτς από την Κροατία. Στη βαλκανική χώρα έμεινε τέσσερα χρόνια, καθώς στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Λοκομοτίβα. Από το 2011 ήταν κάτοικος Αζερμπαϊτζάν, καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Γκαμπάλα. Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν το πέρασε στην πατρίδα του, Βραζιλία, καθώς αγωνίστηκε με τη Ζοϊνβίλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ