ΑΕΛ

Ντεμπούτο Πάους στην ΑΕΛ, με αλλαγές ενόψει Αστέρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κούγιας, Πάους EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Αντρέ Πάους στον πάγκο, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (5/4, 17.15) τον Αστέρα στο AEL FC Arena. Αποστολή με αλλαγές σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Δεν επαναπαύεται η ΑΕΛ στη Super League, παρότι έχει κατακτήσει 24 βαθμούς. Οι "βυσσινί" αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (5/4, 17.15) τον Αστέρα στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League. Στο παιχνίδι αυτό ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει ο Ολλανδός προπονητής, Αντρέ Πάους.

Σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε, ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών άφησε εκτός αποστολής τους Γιοβάνοβιτς, Γκουλουζάντε, Ρέγες και Ικαούνιεκς, ενώ "κόπηκαν" εκ νέου οι Κουτσιανικούλης, Τικίτο, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Γκαγιέγο, Τσακοπίνο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κοντορ, Αβραάμ, Ναβάρρο, Μονιάκης, Φάρκας, Φατιόν, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Καπός, Αναστασόπουλος, Ευμορφίδης και Ναζλίδης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ εκτός από προπονητή προσέλαβε και τεχνικό διευθυντή, τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του Πάους. Ο Πειραιώτης έχει συνεργαστεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν με τον Αλέξη Κούγια στην Παναχαϊκή.

Ως προπονητής ο Φυντάνης (γεννημένος στις 21/5/1962) έχει δουλέψει σε Κερατσίνι, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή (4 φορές), Βύζαντα Μεγάρων, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Ιάλυσο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ