ΑΕΛ

Νέο πρόσωπο στο ΔΣ της ΑΕΛ

Νέο πρόσωπο στο ΔΣ της ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωσε και γνωστοποίησε την πρόθεση της τωρινής διοίκησης να προτείνει τον Νικόλαο Σόφη για μέλος του νέου ΔΣ του συλλόγου.

Ένα νέο πρόσωπο επρόκειτο να έχει το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, ύστερα απ' τη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Οι διοικούντες την Λάρισα εξέδωσαν ανακοίνωση και γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να προτείνουν ως μέλος της νέας διοίκησης τον Νικόλαο Σόφη, πτυχιούχο, μεταξύ άλλων, στο sports management.

Η ανακοίνωση:

H πλειοψηφία των μετόχων της ΑΕΛ στη Γενική Συνέλευση της 24ης Σεπτεμβρίου, όπου θα εκλεγεί και η νέα διοίκηση της ΑΕΛ, θα προτείνει ως νέο μέλος της διοίκησης τον κ. Νικόλαο Σόφη.

Ο κ. Σόφης είναι οικονομολόγος, η καταγωγή του είναι από τα Βούναινα Λάρισας, η οικογένειά του δραστηριοποιείται στη Γερμανία με μεγάλη εταιρία οικονομικών συμβούλων επικεφαλής της οποίας είναι οι γονείς του. Ο ίδιος κατοικεί στην Αθήνα αλλά παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες της ΑΕΛ, όπου και αν αγωνίζεται, μιας και είναι ένθερμος οπαδός της.

Ο κ. Σόφης θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΑΕΛ αφού εκτός των οικονομικών σπουδών του είναι και πτυχιούχος στο sports management.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ