ΑΕΛ

Νεμπεγλέρας: "Όσο πιο γρήγορα στην Super League"

Νεμπεγλέρας: "Όσο πιο γρήγορα στην Super League"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, αρχηγός της ΑΕΛ, δίνει το σύνθημα για την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. (VIDEO)

Ως ο πιο έμπειρος παίκτης της ΑΕΛ και ο αρχηγός της ο λόγος του μετράει διπλά. Για αυτό και το Sport24 μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό θέλησε να μιλήσει με τον Κώστα Νεμπεγλέρα και να συζητήσει μαζί του για την σημασία αυτού του Κυπέλλου. Ο ίδιος ήταν σαφής λέγοντας πως ήταν από την αρχή στόχος της σεζόν όπως και το πρωτάθλημα και πλέον ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Είσαι ο ποιο έμπειρος παίκτης αυτής της ομάδας, τι σημασία έχει αυτό το Κύπελλο για την ΑΕΛ;
"Βρισκόμαστε στην Γ' Εθνική. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες και της δυσκολίες αυτής της κατηγορίας. Οι στόχοι που είχαμε βάλει από την αρχή της σεζόν ήταν να μπορέσουμε να πάρουμε και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ο στόχος ο πρώτος επετεύχθη. Τώρα μένουν κάποια παιχνίδια ακόμη στο πρωτάθλημα ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση και αυτού του στόχου".

Η Λάρισα έχει ζήσει αρκετές μεγάλες στιγμές θεωρείς ότι μπορούν να επαναληφθούν;
"Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι ότι αυτή η ομάδα έζησε μεγάλες στιγμές έχοντας κατακτήσει Κύπελλα και πρωτάθλημα. Πρέπει να βλέπουμε και το σήμερα. Και σήμερα βρισκόμαστε σε αυτή την δύσκολη κατηγορία. Πρέπει να προσαρμοστούμε, να είμαστε προετοιμασμένοι για το κάθε τι και γρήγορα να φύγουμε από αυτή την κατηγορία και σιγά-σιγά να βρεθούμε στην Super League γιατί εκεί είναι η θέση της".

Ποια η άποψη σου για το αγωνιστικό σκέλος του τελικού;
"Θα έλεγα ότι είχαμε από ένα ημίχρονο. Εμείς ήμασταν πιο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πανελευσινιακός είχε πιο καλή κυκλοφορία στο δεύτερο μέρος. Μας πίεσε περισσότερο, εμείς είχαμε το σκορ. Δια χειριστήκαμε καλά το παιχνίδι θα μπορούσα να πω από πλευράς τακτικής. Σίγουρα δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο μέρος όσο θα θέλαμε αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε".

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο της Λάρισας;
"Νομίζω ότι στον κόσμο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πολλά μπράβο. Μας έχει σταθεί από την αρχή της χρονιάς. Πιστευώ ότι όλοι μαζί θέλαμε να του δώσουμε την χαρά. Του δώσαμε μια πρώτη χαρά με την κατάκτηση αυτού του στόχου θα προσπαθήσουμε στο τέλος της σεζόν να του δώσουμε μια ακόμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ