ΑΕΛ

Ναζλίδης: "Στο μυαλό μας ο τελικός του Κυπέλλου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης παραχώρησε συνέντευξη στον "Sport24 Radio 103,3" και υποστήριξε πως στόχος των "βυσσινί" είναι η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη. Ο έμπειρος φορ αναφέρθηκε στη χθεσινή (3/2) ισοπαλία με τον Πανιώνιο, στην πορεία της ομάδας, ενώ υποστήριξε πως στόχος είναι η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Παράλληλα, μίλησε για τον μέλλον του, την απουσία του κόσμου απ' το "AEL FC Arena", ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω έδρας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη χθεσινή (3/2) ισοπαλία με τον Πανιώνιο: "Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή. Κάναμε τα πάντα σωστά, εκτός από την τελική προσπάθεια και το γκολ. Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".

Για την πορεία της ομάδας του: "Περίμενα ότι θα τα πηγαίναμε καλύτερα από πέρσι. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαστε στο σωστό δρόμο κι αυτό το έχουμε πετύχει φέτος. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η έλευση του κ. Φυντάνη, που συμμάζεψε την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Για το αν σκέφτονται την παρουσία τους στον τελικό Κυπέλλου: "Εδώ που έχουμε φτάσει, το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας. Πάντως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι επικίνδυνη ομάδα, οπότε πρώτα πρέπει να προκριθούμε στα ημιτελικά και μετά να δούμε το μέλλον".

Για το χθεσινό μήνυμα στη φανέλα της ομάδας (σ. σ. Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά): "Είναι μία τεράστια κίνηση. Τέτοια μηνύματα τα έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να ξεπουλιούνται. Το μακεδονικό είναι ένα τεράστιο ζήτημα".

Για το μέλλον του: "Σκέφτομαι μόνο τη φετινή χρονιά. Θέλω να είμαι υγιής και να μείνουν ευχαριστημένοι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι μαζί τους. Δε θέλω να κάνω μακρινές σκέψεις, διότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Θέλω να απολαμβάνω το σήμερα".

Για την απουσία του κόσμου: "Αυτό πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι. Δεν ξέρω από που πηγάζει και δεν είμαι αρμόδιος για να το διορθώσω. Όσον αφορά την ομάδα μου, την ΑΕΛ, ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο μας βοηθάει. Βέβαια είναι λίγος για τη δυναμική της ομάδας και θέλουμε περισσότερο. Κάνουμε τα πάντα για να τους έχουμε ευχαριστημένους και να τους κάνουμε να έρθουν στο γήπεδο".

Για την κόντρα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με τους οπαδούς: "Δε θέλουμε να ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα, διότι μας επηρεάζει".

Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του προπονητή του ότι η ΑΕΛ θα έπρεπε να είναι στη βαθμολογική θέση του Πανιωνίου: "Δε θέλω να συγκρίνω τις δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος έχει σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια. Εγώ κοιτάω τη δική μου ομάδα και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά. Δεν μπορούμε να μιλάμε με το "θα". Ωστόσο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάμε στο μέλλον να πάμε ψηλότερα".

Για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Δεν υπάρχει φαβορί. Οι ομάδες είναι ισοδύναμες, με τις αδυναμίες και τα δυνατά τους σημεία. Όλες μπορούν να χάσουν βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο".

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ο Ολυμπιακός έχει αβαντάζ, λόγω έδρας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους προπονητές. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο γκολ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ