ΑΕΛ

"Να γίνει το AEL FC Arena μόνιμη έδρα της Εθνικής"

"Να γίνει το AEL FC Arena μόνιμη έδρα της Εθνικής"
AEL FC Arena

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα δει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ και οι "βυσσινί" ευχήθηκαν να πείσουν τον Γερμανό "να γίνει η Λάρισα και το AEL FC Arena μόνιμη έδρα της Εθνικής".

Το παρών στο AEL FC Arena θα δώσει την προσεχή Δευτέρα (17/10) ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε αφενός ότι εγγυάται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του Γερμανού, αφετέρου ότι ελπίζει να "τον κάνουμε κοινωνό του πάγιου αιτήματός μας προς την Ομοσπονδία, να γίνει η Λάρισα και το AEL FC ARENA μόνιμη έδρα της Εθνικής".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ως εξής: "Στη Λάρισα θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα 17/10 ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανταποκρίθηκε με χαρά στο σχετικό αίτημα της ΕΠΟ και θεωρώντας τιμή της το γεγονός, εγγυάται την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του εκλέκτορα της Εθνικής Ομάδας και των συνοδών του στο AEL FC ARENA.

Με την ευκαιρία, πρόκειται να τον ξεναγήσουμε στο σύνολο των χώρων του γηπέδου, όπου άμεσα - πλην του AEL RADIO - θα στεγαστεί το μεγαλύτερος μέρος των δραστηριοτήτων της ομάδας μας, καθώς και στο προπονητικό μας κέντρο, ευελπιστώντας πως με τη βοήθεια και της μοναδικής ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοί μας, θα τον κάνουμε κοινωνό του πάγιου αιτήματός μας προς την Ομοσπονδία, να γίνει η Λάρισα και το AEL FC ARENA μόνιμη έδρα της Εθνικής".

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ