ΑΕΛ

Μισός αιώνας ΑΕΛ!

Μισός αιώνας ΑΕΛ!

Γιορτή για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΛ πραγματοποιήθηκε στο κηποθέατρο της Λάρισας, με ιδιαίτερη μνεία στους Μητσιμπόνα, Ντε Νίγρις και Μπαχράμη.

Η ΑΕΛ έκλεισε μισό αιώνα ζωής και ένδοξης ιστορίας και η επέτειος γιορτάστηκε στο κηποθεάτρο της Λάρισας την Παρασκευή το βράδυ, σε μία εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Ευχή ζωής" και ήταν υπό την αιγίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Οι φίλοι της ΑΕΛ δεν ξέχασαν τους Γιώργο Μητσιμπόνα, Αντόνιο Ντε Νίγκρις και Παναγιώτη Μπαχράμη και τους άλλους που αγάπησαν, αγωνίστηκαν, τίμησαν τη φανέλα της ομάδας αλλά πλέον δε βρίσκονται εν ζωή.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι σημερινοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που τίμησαν με την σειρά τους την ιστορία και την φανέλα της ομάδας. Ο προπονητής Kωνσταντίνος Παναγόπουλος και ο αρχηγός Κώστας Νεμπεγλέρας δήλωσαν ότι θα παλέψουν για να βρεθεί η ομάδα εκεί που ανήκει.

Στην γιορτή βρέθηκε και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας που δήλωσε με λίγα και απλά λόγια ότι είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας.

Οι πρώην παίχτες που τιμήθηκαν και παρευρέθηκαν στην λαμπρή γιορτή ήταν οι Ζάμπας, Τσολάκης, Κυπαρίσσης, Ζιάγκας, Κατσάρας, Διγκόζης, Μπαλογιάννης, Τσιάχας και Αλεξούλης.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ