ΑΕΛ

Μήνυση του Κούγια σε Μπέο

Μήνυση του Κούγια σε Μπέο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μήνυση κατά του Αχιλλέα Μπέου πρόκειται να καταθέσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους οι "βυσσινί".

Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Αχιλλέα Μπέο μαίνεται, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ να καταθέτει αυτή τη φορά μήνυση στον Δήμαρχο Βόλου, κάνοντας λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας (28/3) για τις νομικές διαδικασίες που πρόκειται να κινήσουν από εδώ και στο εξής, συμπεριλαμβάνοντας στην υπόθεση έναν τηλεοπτικό σταθμό αλλά και δημοσιογράφο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

" Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας του θα υποβάλλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας κατά του Αχιλλέα Μπέου, εκπτώτου Δημάρχου Βόλου και πρώην ιδιοκτήτη και Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και κατά των Αποστόλη Γαλάτη, δημοτικού συμβούλου Βόλου και προέδρου της ΔΕΥΑ Βόλου, Δημητρίου Πέγιου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου, αλλά και κατά του "δημοσιογράφου" Γεωργίου Αποστολακόπουλου.

Μήνυση και αγωγή για τα ίδια αδικήματα θα υποβληθεί και κατά των υπευθύνων κατά το νόμου του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA.

Ο λόγος των μηνύσεων και των αγωγών είναι ότι στη χθεσινή δήθεν συνέντευξη του κατηγορουμένου για σωρεία κακουργηματικών πράξεων Αχιλλέα Μπέου καταξεφτιλίστηκε κάθε κανόνας δημοσιογραφικής δεοντολογίας και επετράπη τόσο από τους υπευθύνους του σταθμού, όσο και από τους εμφανισθέντες εκεί ως "δημοσιογράφους", στην πραγματικότητα στενούς συνεργάτες του Αχιλλέα Μπέου, τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου, την περίοδο που διέπραττε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, αλλά και στο Δήμο Βόλου, με τον μανδύα μιας δήθεν τηλεοπτικής συνέντευξης, να συκοφαντηθούν και να καθυβριστούν με θρασύτατο τρόπο από έναν υπόδικο, τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ό οποίος είναι και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατά του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και σημαντικοί άνθρωποι της ελληνικής αλλά και της βολιώτικης πολιτικής, κοινωνικής αλλά και αθλητικής ζωής.

Προκάλεσε ιδιαίτερη απέχθεια η συμπεριφορά των "δημοσιογράφων", οι οποίοι όχι μόνο δεν τόλμησαν να υποβάλουν έστω και μια στοιχειώδη ερώτηση, αλλά αντιθέτως είτε με καταφατικές εκφράσεις του προσώπου τους είτε με δήθεν ερωτήσεις επιβεβαίωναν τις συκοφαντίες και εξυβρίσεις του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος μάλιστα είτε τις είχε φέρει γραμμένες από το σπίτι, είτε κάποιος του τις είχε γράψει.

Καταγγελία για την παράνομη συμπεριφορά των Γαλάτη και Πέγιου θα γίνει και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και στα πειθαρχικά όργανα των αρμοδίων ενώσεων συντακτών, εφόσον αυτοί είναι μέλη".

"Συγχαρητήρια" σε όλους για το "διπλό"

Εξάλλου, συγχαρητήρια ανακοίνωση στα μέλη της αποστολής αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στον Εύοσμο έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή την εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί του Αγροτικού Αστέρα :

" Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές αλλά και στον κόσμο μας, που μετέτρεψε τη σκληρή έδρα του Ευόσμου σε AEL FC ARENA και βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας να κατακτήσουν μια σπουδαία νίκη, που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της ανόδου.

Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα για τη φιλοξενία και να τονίσει ότι κάποιες συμπεριφορές όπως του Τσεμπερίδη και δύο διοικητικών παραγόντων δεν αλλάζουν τη γενικότερη εικόνα".

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Μιχάλη Αγορογιάννη που απεβίωσε: " Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Μιχάλη Αγορογιάννη που έφυγε από κοντά μας.

Ο Μιχάλης Αγορογιάννης υπήρξε ο "Πατριάρχης" των ποδοσφαιρικών αγωνιστικών χώρων καθώς ταύτισε επί δεκαετίες την επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημιουργία χλοοταπήτων στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας και φυσικά η σφραγίδα του δεν μπορούσε να λείψει ούτε από το Στάδιο Αλκαζάρ ούτε από το AEL FC ARENA".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ