ΑΕΛ

Με θαλάσσιο ταξί στην Κέρκυρα η ΑΕΛ!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απεργία των ναυτεργατών στην Κέρκυρα είχε ως αποτέλεσμα η αποστολή της ΑΕΛ να μεταβεί με θαλάσσιο ταξί από την Ηγουμενίτσα για την αναμέτρηση με τη νησιωτική ομάδα. Εκτός ο τραυματίας Ρέντζας και ο ασθενής Μπάμπιτς.

Η Κέρκυρα υποδέχεται την ΑΕΛ (5/11, 17:15) για τη 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με την ομάδα της Λάρισας να φθάνει στο νησί του Ιονίου με διαφορετικό από τον συνηθισμένο τρόπο.

Η απεργία των ναυτεργατών στην Κέρκυρα έχει ως αποτέλεσμα κανένα πλοίο να μην μπορεί να "δέσει" στο κεντρικό λιμάνι του νησιού μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Έτσι, οι "βυσσινί" ξεκίνησαν από τη Λάρισα, έκαναν μια στάση στα Ιωάννινα για φαγητό, δεύτερη στάση για προπόνηση στην Ηγουμενίτσα (στο εθνικό στάδιο της πόλης) κι από εκεί έφυγαν με θαλάσσιο ταξί (!) με προορισμό τη Λευκίμμη.

Από εκεί (νότιο τμήμα της νήσου) θα μεταβούν οδικώς προς την πρωτεύουσα, όπου και θα διεξαχθεί το ματς. Βέβαια, οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας - όπως όφειλαν - εξέτασαν κάθε ενδεχόμενο έτερης εναλλακτικής μετακίνησης.

Ένα από αυτά ήταν της αεροπορικής, το οποίο δεν ήταν εφικτό την τελευταία στιγμή, ένα άλλο να μεταβούν οδικώς στην Αλβανία και ακτοπλοϊκώς από τους Άγιους Σαράντα στο λιμάνι της Κασσιόπης.

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος, δεν ταξίδεψαν για την Κέρκυρα ο τραυματίας, Βασίλης Ρέντζας, και ο ταλαιπωρημένος από ίωση, Σίνισα Μπάμπιτς. Εκτός είναι και ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς, αλλά οι Θεσσαλοί έχουν μάθει να ζουν με την απουσία του, καθώς θα ξεκινήσει αποθεραπεία μέσα στον μήνα.

Η αποστολή που επέλεξε ο Ηλίας Φυντάνης αποτελείται από τους: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλο, Καρατάσιο, Κούσα, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας, Κόντορ, Γκόλια, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μπάλλα, Λαγό, Ναβάρο, Μασούρα, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνη, Ναζλίδη, Περόνε και Κρητικό.

Η ΑΕΛ έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο έχει μία ήττα (Παναθηναϊκό), μία ισοπαλία (ΠΑΟΚ) και δύο νίκες (Πλατανιά, Λεβαδειακό).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ