ΑΕΛ

Με Κουτσιανικούλη η ΑΕΛ στη Ξάνθη

Με Κουτσιανικούλη η ΑΕΛ στη Ξάνθη
Κουτσιανικούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΛ δοκιμάζεται στη Ξάνθη από την τοπική ομάδα, το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στις 17:15, με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να επιστρέφει στην αποστολή των "βυσσινί". Εκτός οι Βαρέλα, Φατιόν, Φάρκα.

Τη νίκη που θα της επιτρέψει να ξεφύγει από τις κατώτερες βαθμολογικές θέσεις - τώρα βρίσκεται στην 14η με 9 βαθμούς - θα ψάξει η ΑΕΛ στη Ξάνθη, με αντίπαλο την τοπική ομάδα, το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στις 17:15 για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς των Θεσσαλών με την ακριτική ομάδα και σε αυτή βρίσκεται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος δεν είχε συμπεριελήφθη στα προηγούμενα ματς. Αντίθετα εκτός πλάνων του Καρδιτσιώτη τεχνικού είναι ο τραυματίας Νίκο Βαρέλα και οι τιμωρημένοι, Άντονι Φατιόν και Παβόλ Φάρκας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης και Ντοντό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ